We put value in your M&A deal

Aeternus. Your M&A Strategist

Met ruim 40 specialisten en 700 succesvolle overnamedeals in de afgelopen 17 jaar zijn wij úw adviseur bij nationale en internationale bedrijfsovernames. Met een scherpe blik begeleiden wij bedrijven in het top-mkb en mid-corporate segment. Altijd volgens een strategie en doelbewust, dat is onze aanpak. De zaken overzien, inzichtelijk maken en toeslaan op het juiste moment. Dat maakt ons succesvol in M&A.

Diensten

Bedrijf verkopen

Een succesvol bedrijf. Het dwingt je als ondernemer om continu de juiste keuzes te maken. Wat is wijsheid: uw bedrijf nu verkopen, of nog enkele jaren doorgaan en juist investeren in verdere groei?

Bedrijf kopen

Een succesvol bedrijf. Het dwingt u als ondernemer om continu de juiste keuzes te maken. Wat is wijsheid: autonoom groeien of verder groeien door acquisities? Internationaal uitbreiden, zelf een vestiging in het buitenland beginnen of ter plaatse een bedrijf overnemen?

International M&A

Er staat veel op het spel. Uw bedrijf verkopen aan een internationale koper of een bedrijf in het buitenland aankopen?

Bedrijfswaardering

De bedrijfswaarde wordt bepaald door de toekomstige financiële resultaten en het risico dat hiermee samenhangt. Om de toekomstverwachtingen zo goed mogelijk te beoordelen, is een scherpe bedrijfseconomische analyse nodig en een beoordeling van het risicoprofiel van een bedrijf.

Een selectie van onze deals

Toon meer deals

Aeternus. Your M&A strategist.

Bewezen trackrecord

Met een team van 35 specialisten heeft Aeternus in de afgelopen 15 jaar meer dan 600 overnamedeals gerealiseerd, zowel nationaal als internationaal.

Branchekennis

Bij Aeternus werken we met gespecialiseerde branche teams die op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, multiples, recente deals en actieve kopers en verkopers binnen uw branche.

Sterk internationaal partnership

Om transacties internationaal te begeleiden heeft Aeternus via de 35 partners in M&A Worldwide toegang tot + 400 M&A professionals in +35 landen.

Inzicht krijgen in de werkelijke waarde van uw bedrijf

Download onze meest actuele kennisartikelen en laat u inspireren door de overnames, trends en multiples binnen uw branche.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

  • English