We put value in your M&A deal

Aeternus. Your M&A Strategist

Met ruim 45 specialisten en 800 succesvolle overnamedeals in de afgelopen 18 jaar zijn wij úw adviseur bij nationale en internationale bedrijfsovernames. Met een scherpe blik begeleiden wij bedrijven in het top-mkb en mid-corporate segment. Altijd volgens een strategie en doelbewust, dat is onze aanpak. De zaken overzien, inzichtelijk maken en toeslaan op het juiste moment. Dat maakt ons succesvol in M&A.

Diensten

Bedrijf verkopen

Een succesvol bedrijf. Het dwingt je als ondernemer om continu de juiste keuzes te maken. Wat is wijsheid: uw bedrijf nu verkopen, of nog enkele jaren doorgaan en juist investeren in verdere groei?

Bedrijf kopen

Een succesvol bedrijf. Het dwingt je als ondernemer om continu de juiste keuzes te maken. Wat is wijsheid: een bedrijf nu kopen, of nog enkele jaren investeren in verdere groei?

International M&A

Er staat veel op het spel. Uw bedrijf verkopen aan een internationale koper of een bedrijf in het buitenland aankopen?

Bedrijfswaardering

De bedrijfswaarde wordt bepaald door de toekomstige financiële resultaten en het risico dat hiermee samenhangt. Om de toekomstverwachtingen zo goed mogelijk te beoordelen, is een scherpe bedrijfseconomische analyse nodig en een beoordeling van het risicoprofiel van een bedrijf.

Gemiddelde multiples over de afgelopen jaren bij het verkopen van een bedrijf.

Wat is de waarde van uw bedrijf?

Bij bedrijfsovernames wordt de prijs van een bedrijf meestal uitgedrukt in zogenaamde ‘multiples’, bijvoorbeeld de prijs van een bedrijf is 6 keer EBITDA. Dan is 6 de multiple. Wij updaten iedere twee maanden de gemiddelde multiples in verschillende branches gebaseerd op overnames die in deze branches hebben plaatsgevonden.

Een selectie van onze deals

Toon meer deals

Aeternus. Your M&A strategist.

Specialist in bedrijfsovernames

Bewezen trackrecord

Met een team van meer dan 45 specialisten heeft Aeternus in de afgelopen 18 jaar meer dan 800 overnamedeals gerealiseerd, zowel nationaal als internationaal.

Moet ik doorgaan of mijn bedrijf verkopen?

Branchekennis

Bij Aeternus werken we met gespecialiseerde branche teams die op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen, multiples, recente deals en actieve kopers en verkopers binnen uw branche.

Ervaren in voorbereiding op een bedrijfsovername

Sterk internationaal partnership

Om transacties internationaal te begeleiden heeft Aeternus via de 35 partners in M&A Worldwide toegang tot + 400 M&A professionals in +35 landen.

Mock up - Aeternus Rapport

Inzicht krijgen in de werkelijke waarde van uw bedrijf

Lees onze meest actuele kennisartikelen en laat u inspireren door de overnames, trends en multiples binnen uw branche.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand
  • English