IT, Software & Technology

Kansen lijken grenzeloos

IST, ofwel IT, Software & Technology, is in korte tijd een van de meest vooraanstaande sectoren van de Nederlandse economie geworden. Het belang van software is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Door de aanhoudende snelheid van nieuwe toepassingen in alle sectoren, robotisering en 3D printing zal de groei de komende jaren alleen nog maar stijgen. Software wordt steeds meer webbased, en websites worden steeds complexer. Cyber Security zal de komende jaren een grote rol spelen door de aangescherpte wetgeving rondom Persoonlijke Data.

Aeternus kent veel bedrijven in de IST sector en heeft hierin veel (transactie) ervaring. . Wij beschikken over een Industry Team met toegewijde professionals voor opdrachtgevers in deze sector. Mede hierdoor weten we welke trends er spelen in de markt en hoe IST bedrijven hierop kunnen inspelen. Innovaties vinden plaats in een verbluffend hoog tempo en kansen lijken grenzeloos. Bedrijven die deze kansen benutten worden winnaars. Omdat wij de industrie van binnen en van buiten kennen, zien wij voor u kansen en begrijpen we de uitdagingen van de branche beter dan wie dan ook.

Recente deals in IT, Software & Technology

Toon meer deals

Branchekennis

EBIT-Multiple Small-Cap 2016-2022 IT, Software & Technology

Multiples reflecteren de prijzen die betaald worden voor bedrijven binnen een bepaalde branche. Iedere twee maanden analyseren en brengen wij de multiples in beeld. Wilt u het meest recente rapport downloaden?

Industry Team IT, Software & Technology

Jacques Jetten

Jacques Jetten

Managing Partner

Meer info
Managing Partner

Jacques Jetten

”Alles wat je doet, met volle overgave doen.”

Jacques is oprichter en partner van Aeternus BV. Voordat Jacques eind 2005 Aeternus startte, was hij werkzaam in managementfuncties in de bancaire sector en als financieel directeur bij een groot productiebedrijf in de metaalsector. Jacques studeerde economie aan de universiteit van Tilburg en behaalde in 2003 de titel van Register Valuator. De Register Valuator is een financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling (business valuation). Jacques is betrokken geweest bij talloze nationale en internationale M&A transacties en treedt regelmatig op als deskundige in geschillen en procedures over bedrijfswaarde.

‘Ik ben het meeste bezig met onderhandelingen, zet intern de lijnen uit en controleer de voortgang. Inhoudelijk ben ik bij veel waarderingen betrokken. Daarnaast doe ik de intake met nieuwe klanten, voer acquisitiegesprekken. Een leuke mix!’

Maurice Koopmans

Maurice Koopmans

Partner

Meer info
Partner

Maurice Koopmans

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Maurice (1981) werkt sinds begin 2015 bij Aeternus. Daarvoor is hij 8 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote multidisciplinaire accountants- en adviesorganisatie en heeft hij als adviseur corporate finance diverse bedrijfsovername-, management buy-in/out- en adviestrajecten succesvol afgerond.

Na zijn studie Internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en aan de University of California, begon hij in 2004 zijn carrière als trainee bij een internationale retailer en werkte daarna bij één van de grootste uitzendorganisaties in Nederland als adviseur voor onder andere transport-, food- en industriële productiebedrijven. In 2007 startte Maurice bij W|VDB Corporate Finance als adviseur corporate finance.

Tim Duine

Tim Duine

Consultant Corporate Finance

Meer info
Consultant Corporate Finance

Tim Duine

“Doorzetten is de kracht van succes.”

Tim is sinds januari 2018 in dienst bij Aeternus. In 2017 heeft Tim de bachelor Bedrijfseconomie behaald aan Avans Hogeschool in Breda. Na het behalen van de Bachelor is Tim in dienst getreden bij Aeternus als werkstudent.
Gedurende deze periode heeft Tim werkervaring opgedaan in het vakgebied corporate finance en gelijktijdig zijn Master in Finance afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van de master is Tim in dienst getreden als Analyst Corporate Finance.

Dex van Gils

Dex van Gils

Consultant Corporate Finance

Meer info
Consultant Corporate Finance

Dex van Gils

“Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.“

Dex is in oktober 2018 als analist gestart bij Aeternus. Inmiddels is hij Consultant Corporate Finance. Hij heeft zijn bachelor in bedrijfseconomie in 2016 behaald aan Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Daarna is hij aan zijn Master in Strategic Management begonnen aan Tilburg University, die hij in 2018 heeft afgerond.
Dex heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan bij bedrijven als DLL Group en Mars Nederland B.V.

Tom Moonen

Tom Moonen

Analist Corporate Finance

Meer info
Analist Corporate Finance

Tom Moonen

“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur.”

Na het behalen van zijn Master of Finance aan Middle Tennessee State University (MTSU) en een succesvolle jeugd tenniscarrière start Tom in de functie van Analyst Corporate Finance bij Aeternus.

‘Maximaliseren in alles wat ik doe is waar ik voor sta. Dit sluit perfect aan bij de missie van Aeternus; het maximaliseren van de hoogst haalbare waarde voor onze klanten.’

Interesse in een adviesgesprek met een van onze IT, Software & Technology-specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Case Studies