Pharma, Healthcare & Life sciences

Meer verschuivingen in de waardketen van de zorg

De wereldwijde vraag naar betaalbare zorg blijft groeien en blijft zorgen voor innovaties. Wetgevers, betalers, zorgverleners en patiënten willen meer waar voor hun geld, bewezen doeltreffendheid van producten, meer transparantie en toegang tot gegevens.

De continue stroom aan innovaties, noodzakelijke productiviteitsverbetering en het gevecht om patiëntgegevens zorgen in de komende jaren voor verdere verschuivingen in de waardeketen van de zorg.

Aeternus is in de afgelopen jaren actief geweest in diverse deals en opdrachten in de Pharma, Healthcare & Life Sciences. Wij beschikken over een Industry Team met toegewijde professionals voor opdrachtgevers uit deze sector. Via de Industry Group Pharma, Healthcare & Life Sciences van ons internationaal netwerk M&A Worldwide zijn wij op de hoogte van de internationale ontwikkelingen en M&A-opportunities.

Recente deals in Pharma, Healthcare & Life sciences

Toon meer deals

Branchekennis

EBIT-Multiple Small-Cap 2016-2022 Pharma, Healtcare & Life sciences

Multiples reflecteren de prijzen die betaald worden voor bedrijven binnen een bepaalde branche. Iedere twee maanden analyseren en brengen wij de multiples in beeld. Wilt u het meest recente rapport downloaden?

Industry Team Pharma, Healthcare & Life sciences

Maurice Koopmans

Maurice Koopmans

Partner

Meer info
Partner

Maurice Koopmans

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Maurice (1981) werkt sinds begin 2015 bij Aeternus. Daarvoor is hij 8 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote multidisciplinaire accountants- en adviesorganisatie en heeft hij als adviseur corporate finance diverse bedrijfsovername-, management buy-in/out- en adviestrajecten succesvol afgerond.

Na zijn studie Internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en aan de University of California, begon hij in 2004 zijn carrière als trainee bij een internationale retailer en werkte daarna bij één van de grootste uitzendorganisaties in Nederland als adviseur voor onder andere transport-, food- en industriële productiebedrijven. In 2007 startte Maurice bij W|VDB Corporate Finance als adviseur corporate finance.

Lieke Janssen

Lieke Kessels-Janssen

Consultant Corporate Finance

Meer info
Consultant Corporate Finance

Lieke Kessels-Janssen

“If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.”

Lieke heeft een financiële achtergrond met haar Master in Finance die zij heeft afgerond aan Tilburg University. Daarnaast heeft zij op McMaster University (Canada) een aantal verdiepende vakken gevolgd op het gebied van M&A en Venture Capital.

Lieke is sinds 2014 werkzaam bij Aeternus en heeft diverse (internationale) adviestrajecten succesvol ondersteund op het gebied van M&A, Debt Advisory & Value Management. Lieke is analytisch sterk, werkt gestructureerd en is toegewijd.

Joeri Verlinden

Joeri Verlinden

Consultant Corporate Finance

Meer info
Consultant Corporate Finance

Joeri Verlinden

“The only way to achieve the impossible is to believe it is possible.”

Joeri heeft de masters Economics en Finance afgerond aan Tilburg University. Na zijn studie is Joeri in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en sinds september 2022 als Consultant.

Tom Moonen

Tom Moonen

Analist Corporate Finance

Meer info
Analist Corporate Finance

Tom Moonen

“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur.”

Na het behalen van zijn Master of Finance aan Middle Tennessee State University (MTSU) en een succesvolle jeugd tenniscarrière start Tom in de functie van Analyst Corporate Finance bij Aeternus.

‘Maximaliseren in alles wat ik doe is waar ik voor sta. Dit sluit perfect aan bij de missie van Aeternus; het maximaliseren van de hoogst haalbare waarde voor onze klanten.’

Interesse in een adviesgesprek met een van onze Pharma, Healthcare & Life Sciences-specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Case Studies

Een waardevolle deal voor een IT bedrijf met Aeternus als regisseur

Je voert gesprekken met een partij die je bedrijf wil overnemen. Er ligt zelfs al een bod op tafel. Heeft het dan zin om alsnog een M&A-specialist aan boord te halen?

Verkoopprijs Software bedrijf bij overname verhoogd door Aeternus

Gaan we wel of niet verkopen? Wat als we nee zeggen? En hoeveel is het bedrijf eigenlijk waard? Uiteindelijk heeft Aeternus de verkoopprijs van het software bedrijf flink verhoogd.

Overname door Stantec geeft AGEL adviseurs vleugels

Met de overname door Stantec kan AGEL een volgende stap maken in de ontwikkeling van het bedrijf. Weten hoe Aeternus de juiste koper voor AGEL adviseurs gevonden heeft?