Diensten

Bedrijf verkopen

Verkoop van een bedrijf is een complex proces. De verkoopprijs en verkoopvoorwaarden worden niet alleen bepaald door cijfers. Ook bedrijfsgrootte, marktpositie en marktontwikkelingen spelen een rol, naast het aantal mogelijke kopers, de timing van de verkoop en de aanpak in de onderhandelingen.

Gedegen voorbereiding bij verkoop van bedrijf

Een succesvolle verkoop start altijd met een gedegen voorbereiding: de waardering van het bedrijf. Daarnaast besteden we in de voorbereiding aandacht aan het identificeren van de juiste kopers en de aanpak in de onderhandelingen.

Juiste stappen in verkoopproces

Tijdens het verkoopproces zorgen we ervoor dat de juiste stappen op het juiste moment worden gezet en dat we altijd overzicht hebben over het totale proces: De search naar de juiste kopers, fiscale en juridische onderwerpen, onderhandelingen, begeleiding bij het Due Diligence, management van de digitale dataroom en contracten.
We blijven betrokken tot de handtekening onder het koopcontract is gezet. Dat deden we al eerder succesvol bij meer dan 200 verkooptransacties. Ervaring genoeg dus. Op basis van inhoud en kwaliteit zorgen we voor de beste deal.
Wilt u uw bedrijf verkopen, wij informeren u graag bij de verschillende stappen van het traject bedrijf verkopen. Wilt u alvast meer weten over de verschillende stappen in een verkooptraject? Download dan hier het whitepaper: ‘Uw bedrijf verkopen? De stappen naar de deal van uw leven‘ 

Succesvolle referenties:

Mijn bedrijf verkoopklaar maken

Anticiperen op een succesvolle verkoop

Weten wat het inhoudt om uw bedrijf verkoopklaar te maken en uiteindelijk te verkopen?
Vraag dan hier het E-book aan.

New call-to-action

Download
onze brochure

Wilt u meer weten over Aeternus en onze dienstverlening? Download onze brochure.

Download Brochure

Ons team van
professionals

Met een enthousiast team van adviseurs, consultants
en business analisten staan wij voor u klaar.

Onze professionals

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Heeft u vragen over de verkoop van uw bedrijf? Laat een ervaren specialist u adviseren in een vrijblijvend adviesgesprek.

  New call-to-action