Diensten

Debt Advisory / Bedrijfsfinanciering

Het bedrijfsonderdeel Debt Advisory / Bedrijfsfinanciering van Aeternus is gespecialiseerd in het arrangeren van financieringen voor bedrijven. We adviseren hierin zowel bij de koop van bedrijven als ook in geval van een investering of groei of simpelweg omdat de bestaande financiers niet meer meekunnen in de groei van het bedrijf.

Meer dan ooit is het noodzakelijk om de financieringsmarkt goed te kennen. Banken stellen hoge eisen aan de documentatie van financieringsaanvragen en businessplannen. Er is sprake van een toenemend aantal verstrekkers van leningen, een toename van asset-based financiering en een veelheid aan garantieregelingen van de overheid.

Diverse financieringsvormen voor bedrijfsfinanciering

Naast producten van banken, factoring- en leasebedrijven rukken ook andere financieringsvormen op zoals mezzanine leningen, achtergestelde en soms ook converteerbare leningen. Deze worden verstrekt door hiervoor opgerichte fondsen, maar ook door informals en vermogende particulieren.

Ervaring met financieren bedrijfsovername

Binnen Aeternus is ruimschoots kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsfinanciering aanwezig, zowel voor bedrijfsovernames als andere financieringsbehoeftes. Onafhankelijkheid staat hierbij hoog in ons vaandel. In het verleden heeft Aeternus meer dan 100 financieringsaanvragen succesvol afgerond.

_

Meer weten over Debt-advisory?

Bel: +31 850517838

Of stel hieronder uw vraag en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.


 

Deals Debt Advisory

Bekijk meer deals