Kennisartikel
07-09-2017

Het installatiebedrijf 2.0

Het kabinet heeft recent bekend gemaakt dat zij 160 miljoen euro extra beschikbaar stelt voor energiebesparing in de gebouwde omgeving. Dat is een van de afspraken uit een nieuw convenant welke voortvloeit uit het Energieakkoord.

De installatiebranche blijkt, gelet op de achter ons liggende economische crisis, te beschikken over een enorme veerkracht en wilskracht om te investeren in innovaties en nieuwe marktkansen. De veranderende rol van het installatiebedrijf en de behoefte aan schaalgrootte leidt tot veel dynamiek binnen de overnamemarkt.

Als kennispartner informeren wij klanten, ondernemers en relaties regelmatig over de belangrijkste ontwikkelingen in hun branche. In dit rapport delen wij onze inzichten met betrekking tot trends en M&A activiteiten in de Nederlandse markt van de installatiesector. Inzichten die onmisbaar zijn bij het bepalen en het uitzetten van de juiste strategische koers.

Benieuwd naar onze analyse van de sector? Download hier het Installatiesector Industry Report: Het installatiebedrijf 2.0.

Gerelateerde artikelen

Recente deals in deze branche

Toon meer deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand