Kennisartikel
19-07-2017

Trends in Facility Services

De Nederlandse Facility Services markt beweegt. Uiteraard is deze beweging ons niet ontgaan en hebben wij vanaf medio 2015 het aantal (internationale) aan- en verkoop- en waarderingsopdrachten binnen de branche fors zien stijgen. Het belangrijkste advies: zorg dat je de boot niet mist.

In de kern draait facility management nog altijd om de vraag hoe een optimale omgeving kan worden gecreëerd die organisaties (lees: mensen) in staat stelt hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het antwoord op deze vraag is echter nogal veranderd in de afgelopen jaren. De mate waarin een facilitair dienstverlener in staat is om deze optimale omgeving aan te bieden bepaald zijn relevantie, zijn (on)gelijkwaardigheid ten opzichte van haar opdrachtgevers en daarmee de bestendigheid van het verdienmodel en de continuïteit.

Als kennispartner informeren wij klanten, ondernemers en relaties regelmatig over de belangrijkste ontwikkelingen in hun branche.

In dit rapport delen wij onze inzichten met betrekking tot trends en M&A activiteiten in de Nederlandse markt van facility services, met bijzondere aandacht voor de schoonmaakbranche. Inzichten die onmisbaar zijn bij het bepalen en het uitzetten van de juiste strategische koers.

Benieuwd naar onze analyse van de sector? Download hier het Facility Services Report: Trends in Facility Services.

Gerelateerde artikelen

Recente deals in deze branche

Toon meer deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand