Deal done for
Radius Payment Solutions
26-11-2020

Aeternus adviseur in internationale deal

Radius Payment Solutions, een toonaangevende wereldspeler op het gebied van betaaltechnologie, heeft een strategisch belang genomen in het Gelderse laadpalen bedrijf Chargepoint Europe. Aeternus en M&A Worldwide collega Rickitt Mitchell begeleidde de partijen bij deze cross-border deal.

“Deze investering van Radius versterkt ons. We gaan samen aan de slag om de Europese transitie naar duurzame elektrische mobiliteit te versnellen. Radius voegt unieke expertise toe bij het opschalen en uitbreiden naar nieuwe internationale zakelijke markten. We gaan nu in verschillende landen de volgende groeifase in. Dit partnership zal ons in staat stellen om sneller te groeien. Ook voorzien we nog beter in de behoeftes aan slimme laadoplossingen van een bredere klantengroep.”

Hans Loohuis, Managing Director van Chargepoint Europe

“Aeternus & Rickitt Mitchell through M&A Worldwide have played a significant role in supporting our international acquisition strategy, demonstrating deep sector knowledge, excellent local connectivity and an impressive global reach. Their hands-on approach and pragmatic advice make them a pleasure to work with and I’d highly recommend their services for cross-border mandates.”

Gavin Jones, Head of M&A at Radius Payment Solutions Limited

Over Chargepoint Europe

 

chargepoint

Chargepoint Europe is een toonaangevende leverancier van slimme oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen op de Europese markt. Vanuit Zevenaar heeft Chargepoint een sterk programma van slimme oplaadpunten en laaddiensten ontwikkeld. Hiermee is het bedrijf succesvol in de snelgroeiende markt van het opladen van elektrische voertuigen. Met meer dan 20 jaar gecombineerde industrie-ervaring hebben de oprichters een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd. Tot de klanten behoren hotelketens, commerciële vastgoedbedrijven, deelauto exploitanten, hogescholen en lokale overheden, zowel in Nederland als in een aantal andere Europese landen.

Meer over Chargepoint Europe https://www.chargepoint.nl/home

Over Radius Payment Solutions

 

radius payment solutions

Radius, met hoofdkantoor in Crewe in de buurt van Manchester, is een marktleidend en innovatief bedrijf met een sterke positie in tankpassen, telematica en verzekeringen. Het heeft 23 kantoren in meer dan 15 landen wereldwijd, waaronder een vestiging in Breda. Radius biedt een compleet pakket van producten en diensten aan voor beheerders van voertuigvloten.

Meer over Radius https://www.radiuspaymentsolutions.com/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand