Deal done for
Animal Health Concepts
23-04-2020

Aeternus begeleidt Animal Health Concepts in het aantrekken van groeikapitaal

Animal Health Concepts (AHC) zet in op groei en internationale expansie met een nieuw management en twee sterke investeerders. De nieuwe organisatie en aangetrokken kapitaal zal het bedrijf in staat stellen om klanten in de vlees, melk en eieren producerende industrie wereldwijd te helpen productiviteit te verhogen en antibiotica gebruik te verminderen.

De natuurlijke Feed Additives producten stellen de klanten in staat tot een reductie van antibioticagebruik te komen door het stimuleren van een gezondere darmhuishouding (“gut health”). Daardoor zien gebruikers structureel betere prestaties, met interessante ROI’s.

Deze nieuwe stap gaat AHC helpen om in belangrijke markten zoals Azië, Amerika en Europa verder uit te breiden.

Met een diepgaande analyse op het verdienmodel van de onderneming en vanuit haar goede kennis van de financieringsmarkt, heeft Aeternus investeerders weten aan te trekken.

Ruud Schrijver: “Als mede-oprichter van AHC ben ik erg blij om te zien wat het bedrijf heeft bereikt en waar het naartoe gaat. Het nieuwe management en investeerders stellen ons in staat om wereldwijd te groeien, met meer dan 20 jaar ervaring in de agri, food en biotech industrie ”.

Over AHC

 

AHC logo

AHC® is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en toepassing van wateroplosbare aanvullende diervoeders (Feed Additives). We combineren wetenschappelijke inzichten met kennis van de boerenpraktijk. Zo helpt AHC® de productiviteit van uw dieren te maximaliseren en de inzet van antibiotica te minimaliseren. AHC® richt zich hoofdzakelijk op de vleeskuikenmarkt (inclusief GPS & PS), gevolgd door leghennen, kalkoenen, eenden, varkens en herkauwers. AHC® heeft een moderne GMP+ FSA B1 gecertificeerde productielocatie.

https://www.ahcbv.com

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand