Deal done for
Grobeco
18-10-2021

Aeternus begeleidt eigenaren van Grobeco bij verkoop

Op 5 oktober 2021 heeft de familie Hikspoors-Claassen hun aandelen als directie van Grobeco Heftrucks B.V. overdragen aan Bertus Keunen en Dim van de Put. Als officieel Toyota heftruckdealer is Grobeco al meer dan 30 jaar de sparringpartner op het gebied van logistieke processen in organisaties.

Bertus en Dim zijn al ruim veertien jaar betrokken bij Grobeco en zullen het bedrijf dan ook op dezelfde voet voortzetten.

Partner | Adviseur Corporate Finance Eric de Ruijter van Aeternus: “Bij een management buy-out, waarbij partijen al zeer lang een goede persoonlijke band met elkaar hebben, kan het tegengesteld belang in onderhandelingen leiden tot een ingewikkeld proces. Als adviseur is het dan ook zaak om in het proces ratio en emotie op een passende manier van elkaar te blijven scheiden”.

Eric de Ruijter en Dex van Gils van Aeternus begeleidden familie Hikspoors-Claassen bij deze verkooptransactie.

Wij wensen Bertus Keunen en Dim van de Put veel succes met de verdere uitbouw van Grobeco Heftrucks B.V.

Over Grobeco Heftrucks B.V.

grobeco logo

 

Het in Deurne gevestigde Grobeco is sinds vele jaren actief binnen de logistieke wereld van heftrucks en intern transport. Ze ontzorgen klanten op het gebied van reparatie, onderhoud (op locatie) en keuringen van de machines. Naast service werkzaamheden verzorgd Grobeco korte en lange termijn verhuur, nieuwe en gebruikte heftrucks en intern transportmaterieel en de mogelijkheid tot het volgen van een heftruck opleiding.

Meer over Grobeco heftrucks https://www.grobeco.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand