Deal done for
Fraku
28-06-2019

Aeternus begeleidt Fraku bij de verkoop aan Volta Limburg

Fraku Holding heeft 100% van de aandelen van Fraku Service BV en Fraku Installaties BV verkocht aan Volta Limburg. Volta Limburg is onderdeel van Essent en moedermaatschappij Innogy, een Duits beursgenoteerd energiebedrijf. Aeternus begeleidde de verkopende partij in deze overname

Over Fraku

 

fraku

De Fraku heeft meer dan 75 jaar ervaring in alle koel- en warmtevraagstukken, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Tevens verzorgen zij jaarlijks onderhoud aan combiketels en houden zij zich bezig met optimalisering en monitoring van grote warmtepompen luchtbehandelingsinstallaties.

Meer informatie https://www.fraku.nl/

Over Volta Limburg

 

volta

Volta Limburg is specialist in CV-ketels en – installaties. Zij hebben een zeer uitgebreid werkgebied en bedienen daarmee de gehele provincie Limburg. Zij zijn vaste servicepartner van Essent en werken samen met 5 andere erkende servicepartners. Met het landelijk netwerk van 40 gespecialiseerde adviseurs, 600 servicemonteurs en installatiepartners, verzorgen ze het warmtecomfort van particuliere huizen. Volta Limburg biedt tevens een ruim producten- en dienstenaanbod aan de zakelijk markt.

Meer informatie https://www.voltalimburg.nl/

Aeternus wenst beide bedrijven veel succes met deze overname.

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand