Aeternus begeleidt Gebr. van den Brand en van Oort bij overname Puin Recycling Oss

Aeternus heeft Gebr. van den Brand en van Oort uit Uden begeleid bij overname van de activiteiten en bijbehorend onroerend goed van Puin Recycling Oss. Het familiebedrijf Gebr. van den Brand en van Oort is gespecialiseerd in grondwerk, sloopwerk, puinrecycling, zandwinning en transport. Deze overname past perfect in de toekomststrategie van Gebr. van den Brand en van Oort gezien de uitbreiding van overeenkomstige activiteiten in de puinrecycling en de grondstoffenhandel alsmede de strategische ligging aan het water. Eric de Ruijter en Patrick Cox van Aeternus begeleidde de directie van Gebr. van den Brand en van Oort in het aankoopproces, bij het aantrekken van financiering en daarnaast verzorgde zij de juridische overnamedocumentatie.

Over Puin Recycling Oss
Puin Recycling Oss is een familiebedrijf die in 1955 gestart is met sloopwerkzaamheden. Inmiddels zijn zij actief in puinrecycling en in zand- en grindhandel. Daarnaast produceren zij het PRO Blokken stapelsysteem.

Over Gebr. van den Brand
Gebr. van den Brand en van Oort B.V. is een veelzijdig familiebedrijf dat gespecialiseerd is in grondwerk, sloopwerk, puinrecycling, zandwinning en transport. GBO kenmerkt zich als een betrouwbare en bedreven organisatie met jarenlange ervaring, een gedegen kwaliteit en een hecht team van vakbekwame medewerkers.

Wij wensen beide partijen zeer veel succes met deze overname.

Meer weten over Aeternus en de Recycling branche, kijk hier verder

2018-11-13T09:49:40+00:0013-11-2018|

Laat een reactie achter

een × vier =