Aeternus begeleidt internationale overname in de TMT branche: Eyefactory overgenomen door het Ierse Ocuco

Onlangs heeft het Ierse Ocuco, een leading software company voor optometristen, het bedrijf Eyefactory uit Roermond overgenomen. Ocuco heeft een sterke internationale vertegenwoordiging met meer dan 200 medewerkers in landen zoals USA, Canada, Ierland, Engeland, Wales, Frankrijk, Italië Zweden, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Spanje, Australië en China. De afgelopen 10 jaar heeft Ocuco 14 bedrijven uit verschillende landen overgenomen met als doel hun wereldwijde team van ervaren optische ingenieurs te vergroten en professionals met expertise en geloofwaardigheid op de binnenlandse markt in dienst te nemen. Aeternus begeleidde in deze internationale overname de verkoper Eyefactory.

Eyefactory _ Eyestore optiek Software: EyeFactory biedt een uitgebreid softwarepakket voor opticiens, zowel de software in winkels (EyeStore) en de marketing voor daar buiten. EyeStore staat voor 25 jaar kennis gebundeld in het beste optiekpakket van Europa.

Ocuco – Optical software company (Ierland): Ocuco is een leading software company uit Ierland met meer dan 200 medewerkers. De producten van Ocuco worden in meer dan 77 landen wereldwijd afgenomen. Ocuco, in 1993 opgericht door CEO Leo MacCanna, pionierde in beginsel met klinische registratiesystemen voor Ierse onafhankelijke optometristen. Later werden deze systemen uitgebreid met retail- en marketingoplossingen.

Meer weten over Aeternus, bedrijfsovernames en de TMT branche, kijk hier verder.

2018-09-27T07:14:06+00:0027-09-2018|

Laat een reactie achter

19 − tien =