Deal done: kappersketen Huizenaar
14-04-2023

DEAL DONE | Aeternus begeleidt kappersketen Huizenaar bij medewerkersparticipatie

Kappersketen Huizenaar Kappers zet een volgende stap in het verstevigen van het managementteam. Nadat vorig jaar Nancy Verheyden en Klaartje Coenders zijn toegetreden als medeaandeelhouders wordt het managementteam van de Huizenaar Groep nu verder uitgebreid met Yentl Hendriks. Met dit managementteam bestaande uit ervaren professionals ziet het bedrijf een mooie toekomst tegemoet.

Yentl is 11 jaar werkzaam bij Huizenaar Kappers waarvan ruim 5 jaar in de functie van manager P&O. Door haar verleden als kapster heeft zij ruime ervaring op de werkvloer kan zij de salonteams optimaal aansturen en bijdragen aan een efficiënte planning. Een mooie versterking voor het managementteam.

Huizenaar Kappers 2023

Die ene kapsalon in hartje Venlo is uitgegroeid tot een regionale keten van kapsalons, schoonheidssalons, haarwerkinstituut voor haarwerken, academie Skool of Hair en webshop. Huizenaar Kappers is gevestigd in Venray, Venlo, Blerick, Tegelen en Roermond. Hoogstaande kwaliteit, innovatie en persoonlijke aandacht in bijdetijdse en sfeervol ingerichte kapsalons waarborgen de continuïteit van Huizenaar Kappers. In de nabije toekomst wil de Huizenaar Groep verder uitbreiden in grote steden en daar actief de samenwerking opzoeken met lokale kapsalons.

Leiderschap betekent niet dominantie, maar de kunst om mensen zo ver krijgen dat ze werken aan een gemeenschappelijk missie.

Frank Huizenaar, eigenaar van Huizenaar Kappers

De directie van Huizenaar is in dit traject begeleid door Peter JoostenTom Soentjens en Maartje Korten van Aeternus. Wij wensen Frank, Nancy, Klaartje en Yentl heel veel succes bij de verdere continuering en uitbouw van Huizenaar Kappers.

Over Huizenaar

Huizenaar is een begrip in de regio Noord-Limburg met een rijke historie. Met prachtige kapsalons in Venlo, Roermond, Venray, Tegelen en Blerick is Huizenaar Kappers al ruim 85 jaar een kwaliteitskenmerk voor stijl, wellness en advies op gebied van haar en beauty.

Meer over Huizenaar: https://www.huizenaarkappers.nl/

Het M&A team voor deze deal

Peter Joosten

Peter Joosten

Managing Partner

Meer info
Managing Partner

Peter Joosten

“Blijf altijd dicht bij jezelf.”

Peter werkt sinds begin 2011 bij Aeternus BV. Sinds november 2011 is Peter Joosten partner en directeur van Aeternus BV. Hij bekleedde diverse managementfuncties en was de laatste jaren als regiodirecteur ING Business Bank voor Limburg verantwoordelijk voor ondernemers in het MKB en mid corporate segment

Met een technische achtergrond op het vlak van meet- en regeltechniek en elektronica startte Peter zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening met de werving en selectie van hoger opgeleid technisch personeel bij een onderdeel van Brunel. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar ING. In 2003 is Peter afgestudeerd als Master Financial Planning (MFP) waarbij ‘Ethiek in de financiële dienstverlening’ zijn dissertatieonderwerp was.

‘Als Value Manager adviseer ik ondernemers over het creëren van de optimale bedrijfswaarde. Dit met het oog op de toekomstige verkoop of overdracht. Maar ook voor het vergroten van rendement, investeringsanalyse en waardecreatie. Parallel het actief acquireren van bedrijven die aan de vooravond staan van een verkooptraject.’

Tom Soentjens

Tom Soentjens

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tom Soentjens

“Werk hard voor waar je van houdt en in gelooft, dan komt het succes vanzelf.”

Tom werkt sinds begin 2021 bij Aeternus in de functie van Manager Corporate Finance. Daarvoor heeft hij 6 jaar gewerkt bij een Big Four accountantskantoor. Hier is Tom betrokken geweest bij de financiële advisering en controle van zowel internationale multinationals als het regionale midden- en kleinbedrijf.

Nadat Tom in 2010 zijn HBO Bedrijfseconomie heeft behaald is hij in 2013 afgestudeerd voor zijn Master in Finance aan de Universiteit van Tilburg. In 2019 heeft hij succesvol de theoretische en praktijkopleiding tot AA-accountant afgerond.

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Branchekennis

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand