Deal done for
Lammers Beton
06-01-2021

Aeternus begeleidt Lammers Beton bij overname van de activiteiten van Bruil Prefab Weert

Prefab betonelementen producent Lammers Beton neemt de activiteiten en productiefaciliteit over van Bruil Prefab Weert. Aeternus begeleidde familie Lammers bij de overname van Bruil Prefab Weert.

Deze overname vervult de langer gekoesterde wens van het familiebedrijf Lammers om haar productiefaciliteit en -capaciteit uit te breiden. Na overname heeft Lammers Beton in totaliteit een capaciteit van circa 44.000 ton kwalitatief hoogwaardige betonelementen per jaar. Tevens beschikt Lammers over unieke kennis en kunde op het gebied van zogenaamd ‘Ultra-hogesterktebeton’.

Over Lammers Beton

 

lammers beton

Lammers Beton is een familiebedrijf opgericht door Henk Lammers in 1987 in het Noord-Brabantse Budel. Sinds 1994 is het bedrijf gevestigd in Weert. Hier is er ruim 8000 vierkante meter aan productieruimte beschikbaar voor de productie van hoogwaardig prefab beton. Inmiddels is de tweede generatie ook actief binnen het bedrijf.

Meer over Lammers Beton https://www.lammersbeton.nl/

Over Bruil Prefab

 

bruil

Bruil is actief als toeleverancier in de bouwsector. Ze leveren een totaalpakket van betonmortel, droge mortel en (architectonisch) prefab beton. Daarnaast zijn ze ontwikkelende bouwers en onder de merknaam Coba, succesvol als leverancier in de afbouwmarkt. Na de overname blijven de overige locaties, in Geertruidenberg en Veenendaal, actief vanuit Bruil prefab.

Meer over Bruil Prefab https://www.bruil.nl/

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand