Per 1 oktober jl. heeft Driessen Autogroep de Toyota activiteiten van het gerenommeerde familiebedrijf Jansen Auto uit Nuenen overgenomen. Driessen Toyota heeft door deze overname nu in totaal 25 enthousiaste en vakbekwame medewerkers in dienst. Aeternus trad in de transactie op als adviseur van Jansen Auto.

Over Jansen Auto Nuenen

Jansen Auto BV is één van de oudste Toyota-specialisten van Nederland. In 1975 startte men met de verkoop en onderhoud van auto’s van het merk Toyota. De afgelopen decennia is Jansen Auto zich steeds meer gaan toeleggen als erkend Toyota reparateur op onderhoud, reparaties en keuringen. Bij Jansen Auto waren 8 deskundige medewerkers in dienst, die zich met hart en ziel voor de kwaliteit van het bedrijf hebben ingezet. Alle medewerkers zijn samen met de activiteiten overgenomen door Driessen Autogroep.

Over de Driessen Autogroep

Met ruim 350 medewerkers vormt de Driessen Autogroep een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant, met het Driessen Mobiliteit Center, als de zakelijke klant met het Driessen Business Center. De Driessen Autogroep is een officiële dealer van 10 merken, te weten: Alfa Romeo, Citroën, DS, Honda, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota. Daarnaast zijn zij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab.

Wij wensen beide partijen zeer veel succes met deze overname.

Meer weten over Aeternus en de Automotive branche, kijk hier verder.
Of download ons Top 25 Autodealerbedrijven rapport