Aeternus intensiveert uitbreiding van haar diensten met AIM (Interim Management)

AIM Interim Management is 3 jaar geleden door natuurlijke vraag vanuit de markt en onder de vleugels van Aeternus opgericht. Trots en verheugd kunnen we u mededelen dat vanaf 1 april 2018  Frank van Vuuren AIM verder zal exploiteren in de markt.

AIM Interim Management is, net als Aeternus, specialist op het gebied van waardecreatie. Waarde creëert Aeternus o.a. op het gebied van bedrijfswaardering en Valuemanagement, AIM op het gebied van de daadwerkelijke implementatie van waardecreatie processen en tevens hoogwaardige interim opdrachten, o.a. op het gebied van finance en algemeen management. Zo ontbreekt het bijvoorbeeld in organisaties vaak aan voldoende management informatie en is er behoefte om deze naar een hoger plan te brengen. Deze opdrachten brengen specialistische kennis met zich mee. Kennis die tijdelijk noodzakelijk is of additioneel gewenst is aan de aanwezige kennis in uw organisatie, bijvoorbeeld omdat u als bedrijf een omvangrijk project wenst te realiseren. AIM selecteert en detacheert en levert vervolgens deze hoogwaardige ondersteuning op locatie van uw bedrijf. De AIM professional begeleidt vervolgens het door u uitgestippelde traject van A tot Z.

Door de jaren lange ervaring vanuit Aeternus is AIM in staat om vanuit een ander perspectief naar uw organisatie te kijken, weten wij wat er speelt in de markt maar wellicht het allerbelangrijkste; AIM weet welke Interim Professional van toegevoegde waarde kan zijn om uw project en/of (financiële) organisatie naar een volgende fase te brengen.

Heeft u (financiële/management) vraagstukken die opgelost moeten worden, maar op dit moment door alles wat het ondernemerschap met zich meebrengt blijven liggen? Of bent u voor een bepaalde periode op zoek naar ondersteuning op een zeer specifiek kennisgebied? Heeft u geen bedrijfsopvolging of wilt u uw administratie herinrichten? Neem dan eens contact op met Frank van Vuuren:

tel: 06-12291623
mail: F.van.Vuuren@aim-interim.nl
www.linkedin.com/in/fahvanvuuren/

Kijk ook  eens op de website van AIM of Aeternus voor wat AIM voor u kan betekenen.

2018-04-03T15:46:01+00:003-04-2018|

Laat een reactie achter

1 × een =