Deal done for
Buro MAKS en Mutsaersstichting

Aeternus begeleidt bij transactie tussen Buro MAKS en Mutsaersstichting

In de combinatie kunnen Buro MAKS en Mutsaersstichting een breder en completer zorgaanbod gaan aanbieden, waardoor de cliënt langer door één organisatie geholpen kan worden en waarbij expertise wordt gedeeld.

Over Buro MAKS

Buro Maks logo

5 ambulant begeleiders uit de geestelijke gezondheidszorg richtten in 2002 Buro MAKS op. Hun doel was om Maximale Aandacht, Kwaliteit en Service (MAKS) te bieden aan mensen met psychosociale en psychiatrische problemen. Dit vanuit een mensgerichte filosofie. Met nadruk op hulpverlening in de nabijheid van de cliënt. Buro MAKS bestaat uit een team van ongeveer 145 medewerkers met in totaal 1250 a 1300 cliënten binnen geheel Noord-Brabant en Rivierenland.

Meer over Buro MAKS: https://buromaks.nl/

Over Mutsaersstichting

Mutsaersstichting logo

De Mutsaersstichting is een fullservice zorgorganisatie, met ruim 400 medewerkers die werkzaam zijn vanuit 6 locaties in Noord- en Midden-Limburg. Van daaruit bieden ze geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen. Compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord. Actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Meer over Mutsaersstichting: https://www.mutsaersstichting.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.