Deal done for
Frissen Intern Transport

Aeternus begeleidt Frissen Intern Transport bij verkoop aan Logisnext, onderdeel van het Japanse Mitsubishi

Frissen Intern Transport B.V. is per 1 november 2020 overgenomen door Logisnext Netherlands, bekend van de merken UniCarriers en Cat© Lift Trucks. Logisnext Netherlands maakt deel uit van Mitsubihi Logisnext Europe, dat op zijn beurt weer onderdeel is van Mitsubishi Logisnext Group, wereldwijd actief in 79 landen.

Logisnext en Frissen Intern Transport werken al 25 jaren samen. Door deze krachtenbundeling van Logisnext en Frissen Intern Transport, is het gecombineerde bedrijf perfect gepositioneerd om klanten in Zuid-Oost Nederland nu en in de toekomst te bedienen.

“Logisnext, gespecialiseerd in Material Handling oplossingen, zal met deze overname een nog betere dekking hebben in de markt in Zuid-Nederland wat bijdraagt aan onze groeiambities”, aldus
Erik Koudijs, Managing Director van Logisnext Netherlands B.V.

George Frissen: “We hebben binnen Frissen Intern Transport er altijd voor gekozen om te werken met strategische partnerships, want dat zorgt voor stabiliteit. UniCarriers is zo’n partner, al 25 jaar lang. Ik ken UniCarriers als een organisatie waar veel kennis aanwezig is, een prettige cultuur heerst en waar de mens centraal staat. Dat juist deze partij Frissen Intern Transport gaat voortzetten, ligt voor mij dan ook voor de hand. De eisen van de klant op het gebied van dienstverlening zullen in de komende jaren toenemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Logisnext / UniCarriers de juiste partij is om hier invulling aan te geven en daarmee zowel de continuïteit van deze financieel gezonde onderneming als de werkgelegenheid voor de lange termijn te waarborgen.”

Over Frissen

 

frissen

De oorsprong van Frissen ligt in 1954. Een echt familiebedrijf dat de laatste 34 jaar onder leiding van George Frissen een modernisering heeft doorgemaakt. In de jaren ’90 besloot George Frissen een pakketuitbreiding door te voeren met o.a. de ontwikkeling van de divisie industrie en de daarin opgenomen intern transport-tak.

Meer over Frissen https://www.frissen-interntransport.nl/home

Over Mitsubishi Logisnext 

 

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), lid van de wereldwijde Mitsubishi Logisnext Group, werd op 1 april 2018 opgericht als holdingmaatschappij van de Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe groep en UniCarriers Europe groep. De groep bestrijkt de markten in Europa, het GOS, het Midden-Oosten en Afrika met eigen dochterondernemingen in 10 landen en daarnaast een dealernetwerk. De productie- en ontwikkelingslocaties van de groep bevinden zich in Finland, Spanje en Zweden.

Logisnext Netherlands is het bedrijf achter de merken UniCarriers en Cat© Lift Trucks. Het is onderdeel van Mitsubishi Logisnext Europe en biedt intern transport oplossingen. Hierbij gaat het om een compleet programma hef- en magazijntrucks, AGV‘s (automatisch geleide voortuigen), warehouse-oplossingen, magazijnstellingen, reinigingsmachines, automatische trekkers en veiligheidsproducten. Logisnext Netherlands werkt met 200 collega’s vanuit Enschede, Rijswijk en Venlo elke dag aan het gezamenlijk optimaal bedienen van ons klanten

Meer over Logisnext https://www.logisnext.eu/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.