Deal done for
Tomassen Vlees
09-06-2020

Aeternus begeleidt Tomassen Vlees bij verkoop aan Hems BV

Tomassen Vlees uit Someren is per 8 juni 2020 overgenomen door Hems BV uit Oss. Het slachthuis en de twee winkels in Someren en in Heel zijn geen onderdeel van de overname. De broers Mike en Dennis Tomassen gaan verder met het slachthuis en de eigen slagerijen en dragen de komende periode met zorg het personeel en de klanten van Tomassen Vlees over aan Hems.

Met de overname van Tomassen Vlees vergroot Hems haar klantendichtheid in het zuiden van Nederland en draagt het bij aan betere algehele operationele bezetting.

Over Tomassen

 

tomassen vlees logo

Tomassen Vlees is een familiebedrijf, waarin het vakmanschap van vader en moeder op beide zonen is doorgegeven. Begin jaren ’70 van de vorige eeuw begonnen Jan en Mia Tomassen hun onderneming in Someren. Medio jaren ’90 namen broers Mike en Dennis, als tweede generatie, alle activiteiten van hun ouders over. Tomassen Vlees is een gerenommeerde groothandel in vlees en aanverwante artikelen en beleverde wekelijks een mooi klantenbestand van (ambachtelijke) slagerijen in voornamelijk Brabant en Limburg. Zelf nam het Somerense familiebedrijf zo’n twintig jaar geleden Sampers Vleesgroothandel in Roermond over.

Over Hems

 

hems

Hems bv begon in 1985 als regionale leverancier van varkensvlees voor zelfstandige slagers. Inmiddels is Hems bv, mede door de ingebruikname in 2017 van haar nieuwe locatie in Oss, uitgegroeid tot een internationaal opererende leverancier met een compleet assortiment aan vlees en vleesproducten.

https://www.hems.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand