Begin april 2020 heeft VASOM Beheer B.V. 100% van de aandelen van B.V. Rubberindustrie E.B.O. overgenomen. Voormalig (indirect) aandeelhouder van B.V. Rubberindustrie E.B.O., de heer van Bommel (76), was wegens het ontbreken van opvolging op zoek naar een passende partij om de continuïteit van de onderneming te waarborgen terwijl VASOM Beheer B.V. op zoek was naar verdere uitbreiding van haar activiteiten op het gebied van het produceren van rubberen eindproducten. De heer van Bommel heeft in VASOM Beheer B.V. dan ook een uitstekende opvolger gevonden.

Over Rubberindustrie E.B.O.

B.V. Rubberindustrie E.B.O. (www.eborubber.nl) is opgericht in 1984 en is sindsdien actief in het bewerken en verwerken van rubber en kunststof componenten middels o.a. figuratief snijden, stansen, zelfklevend maken en vulkaniseren. Afnemers zijn actief in diverse sectoren zoals healthcare, machine- & apparatenbouw, consumentenelektronica en automotive

Over VASOM Beheer B.V.

VASOM Beheer B.V. heeft dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in het recyclen van rubberafval tot halffabricaat en eindproducten. Deze dochterondernemingen zijn gevestigd in Venlo/NL (VS Rubber Recycling B.V.: www.vsrubber.nl), Dilsen Stokkem/BE (3R N.V.: www.3rrubber.com) en Lebanon/US (VS Rubber Inc.: www.vsrubber.com). Sinds een aantal jaren is de vestiging in Venlo zich meer gaan focussen op het produceren van rubberen eindproducten. De overname van B.V. Rubberindustrie E.B.O. is voor VASOM Beheer dan ook de juiste stap in de specialisatie van rubberen eindproducten. Intussen is er, mede met de overname van B.V. Rubberindustrie E.B.O., een krachtige groep ontstaan met een unieke positie op de markt.