Deal done: ZorgDomein en Caresharing
08-09-2022

DEAL DONE | Aeternus begeleidt verkoop Caresharing aan ZorgDomein 

Caresharing en ZorgDomein gaan per 1 september 2022 gezamenlijk verder onder de ZorgDomein Holding. De ondernemingen willen multidisciplinaire samenwerking, in de vorm van netwerkzorg, optimaal ondersteunen voor zorgprofessionals en patiënten. ZorgDomein en Caresharing kunnen hier onder één paraplu nog beter invulling aan geven.

Maurice Koopmans en Lieke Janssen traden op als adviseur van Caresharing. Wij wensen beide partijen veel succes bij het verder uitbouwen van de onderneming.

Verbinders in de zorg

Voor Dick Gorris, algemeen directeur ZorgDomein, is het een mooie volgende stap om met Caresharing de handen ineen te slaan:

“ZorgDomein en Caresharing zijn beide al jarenlang verbinders in de zorg, maar op net een andere manier en op verschillende momenten in het zorgtraject. Waar ZorgDomein het begin van een zorgtraject faciliteert en verbindt, verdiept Caresharing de multidisciplinaire samenwerking tussen professionals en patiënten binnen dat traject. Door het samenbrengen van expertises, wordt nóg meer waarde gecreëerd voor zorgprofessionals en patiënten.”

Over Caresharing

Carsharing zorg IST fusie Aeternus

 

Carescharing is een ervaren, Nederlands softwarebedrijf dat zorgorganisaties en haar medewerkers in staat stelt hun volledige samenwerkingspotentieel te benutten. Ze zijn een organisatie die alle partijen binnen de zorg met elkaar verbindt. Hiervoor ontwikkelen ze moderne, toekomstbestendige samenwerkingssoftware die de kwaliteit en efficiëntie van multidisciplinaire zorg verhoogt, patiëntparticipatie en zelfmanagement stimuleert en telemonitoring op een makkelijke manier mogelijk maakt.

Over Zorgdomein

ZorgDomein is het meest gebruikte zorgplatform van Nederland. Zij verbinden zorgverleners met elkaar en hun patiënten. Al 20 jaar werken zij aan het verbeteren van de samenwerking en digitalisering in de zorg. 

 

Het M&A team voor deze deal

Maurice Koopmans

Maurice Koopmans

Partner

Meer info
Partner

Maurice Koopmans

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Maurice (1981) werkt sinds begin 2015 als medior consultant bij Aeternus en is sinds februari 2022 partner bij Aeternus. Daarvoor is hij 8 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote multidisciplinaire accountants- en adviesorganisatie en heeft hij als adviseur corporate finance diverse bedrijfsovername-, management buy-in/out- en adviestrajecten succesvol afgerond.

Na zijn studie Internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en aan de University of California, begon hij in 2004 zijn carrière als trainee bij een internationale retailer en werkte daarna bij één van de grootste uitzendorganisaties in Nederland als adviseur voor onder andere transport-, food- en industriële productiebedrijven. In 2007 startte Maurice bij W|VDB Corporate Finance als adviseur corporate finance.

Lieke Janssen

Lieke Kessels-Janssen

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Lieke Kessels-Janssen

“If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.”

Lieke heeft een financiële achtergrond met haar Master in Finance die zij heeft afgerond aan Tilburg University. Daarnaast heeft zij op McMaster University (Canada) een aantal verdiepende vakken gevolgd op het gebied van M&A en Venture Capital.

Lieke is sinds 2014 werkzaam bij Aeternus en heeft diverse (internationale) adviestrajecten succesvol ondersteund op het gebied van M&A, Debt Advisory & Value Management. Lieke is analytisch sterk, werkt gestructureerd en is toegewijd.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.
Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand