Deal done for
Zeroplex
07-07-2020

Aeternus begeleidt Zeroplex bij aankoop van Trimaxx

Per 1 juni heeft ZeroPlex de activiteiten van branchegenoot Trimaxx Telecom Distribution uit Venlo overgenomen. De techniek staat niet stil en de telecommarkt is in rap tempo aan het veranderen. De werelden van telecom- en ICT-dienstverlening zijn de laatste jaren steeds meer naar elkaar toegegroeid. Temeer nu traditionele diensten zoals ISDN en analoge telefonie definitief worden uitgefaseerd. Hiermee ontstaat een verschuiving, de markt krijgt in toenemende mate behoefte aan flexibele, slimme en geïntegreerde oplossingen van telecom én ICT.

Door de overname van Trimaxx versterkt ZeroPlex haar telecom-activiteiten en hebben zij alle bouwstenen in handen om op maat gesneden totaaloplossingen te bieden ten aanzien van internetverbindingen, vaste- en mobiele-telefonie.

“In plaats van tegen elkaar op te concurreren, leek het verstandig om eens te praten over een samenwerking.”

aldus Rick van Dijk, directeur van ZeroPlex.

Over Zeroplex

Zeroplex logo

Zeroplex is een totaal aanbieder van flexibele, slimme en geïntegreerde oplossingen van telecom en ICT voor Mkb-bedrijven. Gevestigd in Venlo met een team van 13 ervaren specialisten.

Meer over Geonius: https://www.zeroplex.nl/

Over Trimaxx

Trimaxx logo

Trimaxx is een telecom-dienstverlener uit Venlo. De afgelopen 20 jaar is Trimaxx uitgegroeid tot een sterke regionale speler in de markt voor zakelijke telecomdiensten

Meer over Trimaxx: https://www.trimaxx.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand