Deal done: RHO Adviseurs en Plan Ros
16-09-2022

DEAL DONE Advies- en Ingenieursbranche| Rho Adviseurs en Plan ROS bundelen krachten

Per 1 september neemt Rho Adviseurs bureau Plan ROS over. Afgelopen week hebben Monique Lammens en Koos Seerden van Rho Adviseurs en Sjoerd Peters en Rutger Kerstens van Plan ROS samen de koopovereenkomst getekend. Hiermee wordt Plan ROS in zijn geheel onderdeel van Rho Adviseurs.

Het specialistische brancheteam ‘Advies- en ingenieursbureaus’ van Aeternus werd gevraagd om het volledige verkooptraject te begeleiden. Dankzij haar branchekennis wist Aeternus snel passende geïnteresseerde kopers aan tafel te brengen en het traject tot een succesvol einde te brengen. Plan ROS is in dit traject begeleid door Lieke Janssen, Joeri Verlinden en Maartje Korten van Aeternus.

Wij wensen Monique Lammens en Koos Seerden van Rho Adviseurs en Sjoerd Peters en Rutger Kerstens Van Plan ROS veel succes bij het verder uitbouwen van Rho Adviseurs.

De overname betekent dat we de krachten gaan bundelen en daarmee onze klanten in regio Eindhoven nog beter van dienst kunnen zijn’. Sjoerd en Rutger van Plan ROS

Over Plan ROS

Plan Ros overname Aeternus

Plan ROS is een adviesbureau in ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, en stedenbouw. Plan ROS is onder meer betrokken bij de herontwikkeling van stationsplein ‘District E’ in Eindhoven en andere grootstedelijke ontwikkelingsopgaven in de regio.

Het bureau wordt onderdeel van Business Unit Zuid binnen Rho Adviseurs.

Over Rho Adviseurs: Ruimte, Regie en Resultaat

Rho adviseurs

Rho Adviseurs is één van de grootste, landelijke spelers in de wereld van de ruimtelijke ordening. Rho Adviseurs begeleidt klanten bij ruimtelijke vraagstukken, onder andere op het terrein van gebiedsontwikkeling, energietransitie en de implementatie van de omgevingswet.

Het M&A team voor deze deal

Lieke Janssen

Lieke Kessels-Janssen

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Lieke Kessels-Janssen

“If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.”

Lieke heeft een financiële achtergrond met haar Master in Finance die zij heeft afgerond aan Tilburg University. Daarnaast heeft zij op McMaster University (Canada) een aantal verdiepende vakken gevolgd op het gebied van M&A en Venture Capital.

Lieke is sinds 2014 werkzaam bij Aeternus en heeft diverse (internationale) adviestrajecten succesvol ondersteund op het gebied van M&A, Debt Advisory & Value Management. Lieke is analytisch sterk, werkt gestructureerd en is toegewijd.

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Joeri Verlinden

Joeri Verlinden

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Joeri Verlinden

“The only way to achieve the impossible is to believe it is possible.”

Joeri heeft de masters Economics en Finance afgerond aan Tilburg University. Na zijn studie is Joeri in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en sinds september 2022 als Manager Corporate Finance.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.
Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand