Deal done for
Flexwebhosting

Aeternus begeleidt overname Flexwebhosting door PCextreme

Flexwebhosting B.V. (“Flexwebhosting”), één van de grotere webhosting providers van Nederland, is overgenomen door PCextreme B.V. (“PCextreme”), een snelgroeiende Nederlandse Internet Service Provider welke onderdeel uitmaakt van Total Webhosting Solutions (“TWS”).

Flexwebhosting is in 2001 opgericht en als een van de eerste providers begonnen met het voordelig aanbieden van webhosting voor particulieren en bedrijven. Inmiddels is Flexwebhosting uitgegroeid tot één van de grotere webhostingproviders van Nederland.

Na meer dan 18 jaar heeft Jeroen Bouten, eigenaar en oprichter van Flexwebhosting, besloten de aandelen over te dragen aan PCextreme om de onderneming naar een volgende fase van groei en vooruitgang te brengen. “Ik zocht een goed en permanent onderkomen voor de onderneming en onze webhosting klanten. Met deze overname is de continuïteit van Flexwebhosting geborgd en worden tevens nieuwe kansen voor de onderneming gerealiseerd”.

Over Flexwebhosting

flexwebhosting logo

Flexwebhosting begon in 2001 als eerste met het voordelig aanbieden van webhosting voor particulieren en bedrijven. Inmiddels is Flexwebhosting uitgegroeid tot een van de grootste webhostingproviders van Nederland.

Meer informatie: https://www.flexwebhosting.nl

Over PCextreme

PC extreme logo

PCextreme bouwt innovatieve webhosting- en cloudservices en beheert de infrastructuur voor meerdere grote webhostingbedrijven in Nederland. Het bedrijf is gestart in 2004 als Webhosting- en domeinnaam-aanbieder en is uitgegroeid tot één van de grotere Nederlandse Cloud- & Infrastructuur as a Service (IaaS) aanbieders. PCextreme werkt vanuit twee locaties in Nederland, Vlissingen (hoofdkantoor) en Amsterdam.

Meer informatie: https://www.pcextreme.eu/

Over Total Webhosting Solutions

Total webhosting solutions

TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome ondernemingen. Elke onderneming levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar klantsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren, zijn o.a. Yourhosting, Versio, PCextreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, InforTelecom, Axarnet, Cartagon, SoHosted en Argeweb.

Meer informatie: https://www.tws.eu.

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.