Deal done for
The Group of Butchers

Aeternus begeleidt overname Schouten Vleeswaren door The Group of Butchers

The Group of Butchers, een snelgroeiende speler in de vleesverwerkende industrie, heeft haar belang in Nederland uitgebreid met de overname van familiebedrijf Schouten Vleeswaren. The Group of Butchers is sinds 2017 eigendom van private equity partij Equistone Partners Europe.

Met vestigingen in Tegelen en Lottum is Schouten Vleeswaren een van de meest vooraanstaande producenten van BBQ worsten. Broers Alex en Gino Schouten, die in het verleden het bedrijf over hadden genomen van hun vader Fred, zullen binnen Schouten en The Group of Butchers werkzaam blijven. Aeternus begeleidde de familie Schouten bij de verkoop aan The Group of Butchers.

Over Schouten Vleeswaren

 

schouten vleeswaren logo

Schouten Vleeswaren is een familiebedrijf dat garant staat voor een continue product met de hoogste kwaliteit. Zij zijn innovatief, ondernemend en hebben persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Zij zijn specialist in BBQ worsten! Inmiddels 5x met goud bekroond. Zij leveren aan supermarkten, slagerijen, horeca en de hierop betrekking hebbende groothandel. Schouten Vleeswaren beschikt over een FSSC 22000 certificaat, een HACCP erkenning en een EG nummer (EG NL 3185).
Meer informatie: http://www.schoutenvleeswaren.nl/

Over The Group of Butchers

 

group of butchers logo

The Group of Butchers zijn echte vakidioten die gaan voor de mooiste en lekkerste vleesproducten. Hun succes is gebaseerd op lef en vernieuwing. Zij maken voornamelijk private label vleeswaren voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en de out-of-home-markt. Dit doen ze op tien hoogwaardige productielocaties die zich verspreid bevinden over Nederland, België en Duitsland. Hier maken de ruim zevenhonderd medewerkers dagelijks de beste slagersspecialiteiten. Zij hebben een omzet van 140 miljoen Euro.
Meer informatie: http://groupofbutchers.com/

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.