Deal done for
Hellebeuk
07-04-2020

Aeternus begeleidt internationale overname Hellebeuk door Buhlmann Group

Op 2 april werd de overname van Hellebeuk aan Buhlmann Group afgerond. Aeternus begeleidde de aandeelhouders van Hellebeuk in het verkoopproces.

Buhlmann krijgt met de overname van Hellebeuk een sterkere positie in de Nederlandse markt. Ondanks de turbulente tijden heeft Buhlmann er toch voor gekozen om de transactie door te zetten, mede dankzij de excellente performance van Hellebeuk, zowel op dit moment als in de afgelopen jaren. Buhlmann en Hellebeuk zien gezamenlijk veel synergievoordelen en zij kijken dan ook uit naar deze mooie samenwerking. Aeternus feliciteert Buhlmann en natuurlijk ook Hellebeuk en wenst beide partijen veel succes!

Lees meer over deze overname in het volledige persbericht.

Over Hellebeuk

Hellebeuk logo

Hellebeuk is een technisch handelsbureau in RVS, een echt familiebedrijf dat sinds 1963 actief is. Hellebeuk levert door heel Europa.

Meer informatie: https://www.hellebeuk.nl/

Over Buhlmann Group

Buhlmann logo

De BUHLMANN GROUP is een premium handelsmaatschappij voor stalen buizen, buisverbindingsdelen en accessoires over de hele wereld. Het wordt gekenmerkt door kwaliteit en wereldwijde service. Het magazijnassortiment, dat meer dan 55.000 ton weegt, strekt zich uit over negen magazijnlocaties. Alle stalen buizen en fittingen zijn verkrijgbaar in gestandaardiseerde en niet-standaard wanddiktes en naadloos en gelast in alle materialen.

Meer informatie: https://buhlmann-group.com/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand