Deal done for
Stijllux
26-05-2021

Aeternus begeleidt Stijllux bij overname door Belgische Private Equity partij Renardmont

De Belgische Private Equity partij RENARDMONT neemt het Nederlandse bedrijf STIJLLUX over. Aeternus begeleidde Stijllux bij de verkoop aan RENARDMONT.

RENARDMONT is een Belgisch investeringsfonds voor groeibedrijven. “We hanteren de focus zoals bij private equity, maar hebben het lange termijn geduld van een holding” zegt Luc de Werdt Bestuurder van RENARDMONT. Anderhalf jaar nadat het Belgische groeifonds RENARDMONT het bedrijf DECOLINE in Pelt heeft overgenomen, is het klaar voor de volgende stap richting de Nederlandse markt. Het neemt 100% van de aandelen van STIJLLUX over. “Deze overname past perfect in onze strategie om zowel organisch als via overnames verder te blijven groeien” zegt Maarten Bynens – Bestuurder van RENARDMONT. Paul en Karen zijn verheugd met RENARDMONT als opvolger en zien de toekomstige samenwerking met het investeringsfonds vol vertrouwen tegenmoet.

Aeternus wenst beide bedrijven veel succes!

Over Stijllux

Stijllux logo

De activiteiten van STIJLLUX bestaan uit (groot)handel in en assemblage van raamdecoratie en positioneert zich als private label productiemaatschappij. De productcategorieën waarin STIJLLUX actief is, zijn (duo)rolgordijnen, plisségordijnen, panelen, lamellen, houten en aluminium jaloezieën. Voor nagenoeg alle productcategorieën verzorgt STIJLLUX het volledige proces van inkoop van de materialen, assemblage van de producten tot verpakking en aflevering.

Meer over Stijllux: https://www.stijllux.nl/

Over RENARDMONT

Renardmont logo

RENARDMONT is een Belgisch investeringsfonds voor groeibedrijven. De focus ligt op groeibedrijven met een EBITDA tussen 500.000 EUR en 2.000.000 EUR die al een professioneel management en een goede structuur hebben en die voor hun verdere groei, internationalisering of verdere productontwikkeling behoefte hebben aan een partner.
Het fonds bestaat uit een 10-tal Vlaamse ondernemers en investeerders(families) waardoor RENARDMONT over uitgebreide en complementaire kennis en ervaring beschikt

Meer over RENARDMONT: https://renardmont.be/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand