Over ons – Putting things into perspective

Aeternus is een onafhankelijk corporate finance kantoor met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Venlo. Actief sinds 2006, zowel nationaal als internationaal. Onze klanten zijn bedrijven in het top MKB en midcorporate segment. We zijn sterk in industrie, business services, software, agrotechniek en food- gerelateerde bedrijven.

Aeternus is specialist in alles rondom waarde van bedrijven: waarde bepalen, waarde verhogen en waarde realiseren.

Onze ‘focus on value’ is onderscheidend voor onze aanpak. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring in nationale en internationale transacties bereiken we het beste resultaat voor onze klanten.

Ons DNA: putting things into perspective

We gaan alleen voor het beste. En dat ligt niet aan de oppervlakte. Daarom analyseren we verder dan alleen de cijfers. We willen weten hoe het zit en bekijken de zaken vanuit elk perspectief. Expertise en persoonlijke betrokkenheid zit in ons DNA. We zijn de navigator in elk proces en bieden een hand in de rug bij moeilijke beslissingen.

Onze ambitie

Onze ambitie is: “het beste resultaat voor onze klanten bereiken”. En dat betekent dat we de beste willen zijn in ons vak. In het belang van onze klanten. De ambitie om de beste te willen zijn, betekent voor ons dat we de komende jaren in omvang willen groeien.