Aeternus is gefixeerd op het creëren van de hoogst haalbare waarde. Trouw aan de waardes van de onderneming en haar ondernemer(s). Doelbewust, tactisch en operationeel, dat is onze aanpak. Doordacht, wendbaar en effectief, dat is ons karakter, dat maakt ons succesvol en strategisch in M&A.

STRATEGY: DE ZAKEN OVERZIEN.

Succesvol ondernemen is doelen stellen die van grote waarde zijn. Tot het moment daar is om de volgende stap te zetten. Verkopen, aankopen of een combinatie van beide. Het juiste moment bepalen en hoe je naar dat momentum toewerkt, dat is wat we doen. Dat doen we door te kijken naar de ontwikkelingen in de markt van het bedrijf, de status van het eigen bedrijf, ontwikkelingsmogelijkheden van het bedrijf stand alone in kaart te brengen en van hieruit te adviseren over het verkoopmoment en de nog noodzakelijke voorbereiding tot verkoop. Op zoek naar de strategie om uiteindelijk de hoogste waarde en uiteindelijke de juiste verkoopprijs te bereiken.

Uw juiste partner, met 15 jaar M&A ervaring, senior professionals, branchekennis, focus op businessmodellen, een eigen waarde ontwikkelingsmodel, een eigen model voor verkoopvoorbereiding en (inter)nationale netwerken.

TACTICAL: DE ZAKEN INZICHTELIJK MAKEN.

Voor elke bedrijfsovername of -verkoop is de voorbereiding essentieel. Als ondernemer wilt u exact weten waar u aan toe bent en niets aan het toeval overlaten. Wij zoomen in op het (ver)koopproces en bepalen de strategie om het (ver)koopproces op de beste manier uit te voeren of hier naartoe te werken. Met onze specialistische kennis, systematieken, ruime ervaring en een groot, internationaal netwerk brengen we alle kansen en risico’s in kaart. Met de juiste tactiek gaan we voor het beste resultaat. Voor ondernemer(s) én onderneming.

De juiste partner met:

OPERATIONAL: OP HET JUISTE MOMENT TOESLAAN.

Succesvolle deals realiseren. Dat is onze drijfveer. Wij zorgen voor een optimaal (ver)koopproces. We onderscheiden ons ook in de uitvoering door op een strategische manier na te denken over het verkoopproces en op het juiste moment de juiste dingen te doen, op de juiste manier te plannen en de juiste keuzes maken. Onze ervaren specialisten staan op gelijke voet met ondernemers en kennen uw markt als geen ander. Zo hebben zij al ruim 1300 succesvolle deals afgesloten.

Uw juiste partner
De trots en troef van Aeternus zijn onze ervaren specialisten. We blijven procesmanager tot de handtekening bij de notaris. De juiste partner met:

  • Juridische kennis
  • Ervaring: we weten wat belangrijk is in dealprocessen.
  • Rolverdeling; meerdere mensen zijn betrokken bij het proces
  • Branchekennis: kennis van multiples, prijzen, vraag en aanbod
  • Ervaring met beheer van Digitale Datarooms

> DONE DEALS
> ONS TEAM

Aeternus bestaat 15 jaar!

We hebben de afgelopen 15 jaar gebouwd aan een succesvol bedrijf met een sterk M&A team. En daar zijn we maar wat trots op! Visie, kracht, overtuiging en creativiteit zijn belangrijk om deals te laten slagen. Maar zeker ook teamspirit en humor. Kan dit samengaan in één bedrijf? Natuurlijk! Bekijk hier: ‘The M&A team movie