Aeternus en AIM Interim Management

Aeternus en AIM Interim Management Specialisten op het gebied van waardecreatie

Bent u voor een bepaalde periode op zoek naar ondersteuning op een zeer specifiek kennisgebied en op hoogwaardig niveau? Wilt u een nieuw ERP of CRM implementeren, maar u weet niet wat de juiste software voor uw bedrijf is? Heeft u geen bedrijfsopvolging en twijfelt u over een verkoop of is de waarde van uw bedrijf door de crisis flink afgenomen? Welke koers moet u dan varen en hoe gaat u deze koers vormgeven? Om het optimale antwoord op deze vragen te geven werkt Aeternus samen met AIM Interim Management. Samen zijn de twee bedrijven expert op het gebied van waardevermeerdering binnen bedrijven. Aeternus o.a. op het gebied van bedrijfswaardering en Valuemanagement, AIM Interim Management op het gebied van de daadwerkelijke implementatie van Waardecreatie en tevens hoogwaardige interim opdrachten. AIM levert hoogwaardige ondersteuning op locatie van het bedrijf en trekt daarbij de spreekwoordelijke kar omdat het bedrijf zelf niet de capaciteit heeft om een project of een kwaliteitsverbetering door te voeren. Bijvoorbeeld om de financiële administratie volledig te herinrichten en deze klaar te maken voor de toekomst.

Waarde toevoegen

Als we iedere dag zouden ondernemen met het idee dat we het bedrijf morgen zouden verkopen, dan zou elke beslissing die we vandaag nemen waarde moeten toevoegen. Ongeacht of u uw bedrijf verkoopt, of niet. Deze denkwijze vormt de basis voor de werkwijze van Aeternus en AIM Interim Management.

Aeternus analyseert en adviseert; AIM zorgt voor de implementatie

Door een uitgebreide Valuemanagement analyse (middels Focus@value tool) selecteert Aeternus de relevante valuedrivers, bepaalt KPI’s,een strategie en prioriteiten. AIM selecteert de benodigde interim professional die vervolgens in het operationele proces gaat ondersteunen en voor u op deelgebieden de kar gaat trekken. Deze ondersteuning vindt plaats op locatie van uw bedrijf. Operationeel ondersteunend op hoogwaardig en waarde creërend niveau. Meer weten of wilt u een vrijblijvende afspraak, neem dan contact met ons op.

AIM logo  Aeternus logo