Raad van Advies

Raad van Advies

Diederik Gijsbers

Meer info

Diederik Gijsbers

Diederik Gijsbers werkte van 1992 tot 2012 in diverse management functies bij de van Gansewinkel groep. Vanaf 2007 was hij Lid van de Raad van Bestuur en COO verantwoordelijk voor de inzamelactiviteiten in de Benelux.

Sinds zijn vertrek bij van Gansewinkel is hij actief als zelfstandig adviseur en commissaris. Hij vervult commissariaten in diverse branches o.a. bij MPR Invest (vlees), GP Groot (brandstoffen, afval en infra) en DMI International BV (Data mining). Daarnaast vervult hij diverse adviesfuncties met name op het gebied van managementondersteuning bij strategie en organisatie.

Diederik Gijsbers studeerde Rechten in Tilburg.

Bas Maassen

Meer info

Bas Maassen

Bas Maassen werkte meer dan 25 jaar in de financiƫle dienstverlening, waarvan de laatste 13 jaar als investeerder bij NPM Capital te Amsterdam. Gedurende deze periode is hij nauw betrokken geweest bij een groot aantal overnames en exits. Daarnaast vervulde hij voor NPM diverse commissariaten, waaronder recentelijk voor Continental Bakeries BV, Medux BV, Vanderlande Industries BV en NPM Healthcare BV.

Momenteel werkt hij als zelfstandig adviseur, commissaris en bestuurder. Hij vervult nu commissariaten bij van Loon Vlees BV, Vanderlande Industries BV en NL Healthcare BV en is bestuurder bij de Koninklijke Nederlandse Hockeybond en het Nederlands Blazers Ensemble.

Paul Turken

Meer info

Paul Turken

Paul Turken werkte meer dan 20 jaar als marketing en management-consultant. Van 1988 tot 2000 was hij mede-eigenaar en lid van de Raad van Bestuur van FHV/BBDO, het grootste reclamebureau van Nederland. In die rol was hij strategisch adviseur van bedrijven als Albert Heijn en Unilever. Sinds 2001 is hij nog part time actief als bestuursconsultant. Daarnaast was hij actief als uitgever van Nederlandse boeken, is hij commissaris bij een viertal middelgrote bedrijven en doceert hij marketing management aan de MBA opleiding van de Business School Nederland.

De heer Turken studeerde bedrijfskunde in Delft. In 1981 werd hij medeoprichter en -eigenaar van WPM, een consultancy bedrijf gespecialiseerd in turn around management.