Meet the M&A team

Onze M&A professionals

Mensen zijn belangrijk bij Aeternus. Zij geven persoonlijkheid aan onze organisatie. Met een professioneel team van directors, managers en business analysts willen we het beste resultaat voor u bereiken. Ons team excelleert in vaktechniek en houdt het niveau hoog door voortdurende in- en externe educatie.

Jacques Jetten

Jacques Jetten

Managing Partner

Meer info
Managing Partner

Jacques Jetten

”Alles wat je doet, met volle overgave doen.”

Jacques is oprichter en partner van Aeternus BV. Voordat Jacques eind 2005 Aeternus startte, was hij werkzaam in managementfuncties in de bancaire sector en als financieel directeur bij een groot productiebedrijf in de metaalsector. Jacques studeerde economie aan de universiteit van Tilburg en behaalde in 2003 de titel van Register Valuator. De Register Valuator is een financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling (business valuation). Jacques is betrokken geweest bij talloze nationale en internationale M&A transacties en treedt regelmatig op als deskundige in geschillen en procedures over bedrijfswaarde.

‘Ik ben het meeste bezig met onderhandelingen, zet intern de lijnen uit en controleer de voortgang. Inhoudelijk ben ik bij veel waarderingen betrokken. Daarnaast doe ik de intake met nieuwe klanten, voer acquisitiegesprekken. Een leuke mix!’

Peter Joosten

Peter Joosten

Managing Partner

Meer info
Managing Partner

Peter Joosten

“Blijf altijd dicht bij jezelf.”

Peter werkt sinds begin 2011 bij Aeternus BV. Sinds november 2011 is Peter Joosten partner en directeur van Aeternus BV. Hij bekleedde diverse managementfuncties en was de laatste jaren als regiodirecteur ING Business Bank voor Limburg verantwoordelijk voor ondernemers in het MKB en mid corporate segment

Met een technische achtergrond op het vlak van meet- en regeltechniek en elektronica startte Peter zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening met de werving en selectie van hoger opgeleid technisch personeel bij een onderdeel van Brunel. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar ING. In 2003 is Peter afgestudeerd als Master Financial Planning (MFP) waarbij ‘Ethiek in de financiële dienstverlening’ zijn dissertatieonderwerp was.

‘Als Value Manager adviseer ik ondernemers over het creëren van de optimale bedrijfswaarde. Dit met het oog op de toekomstige verkoop of overdracht. Maar ook voor het vergroten van rendement, investeringsanalyse en waardecreatie. Parallel het actief acquireren van bedrijven die aan de vooravond staan van een verkooptraject.’

Bas van Soest

Bas van Soest

Partner

Meer info
Partner

Bas van Soest

“Ga voor alles waar je in gelooft!”

Bas is sinds april 2009 in dienst van Aeternus als Adviseur Corporate Finance en sinds november 2011 is hij partner bij Aeternus. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als financieringsspecialist in het bankwezen. Bovendien is Bas al 15 jaar actief in het begeleiden van fusies en overnames, het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het verstrekken van advies over waardeverhoging voor bedrijven. Bas heeft inmiddels meer dan 100 overnametransacties succesvol begeleid in het MKB en de mid-corporate markt.

Naast zijn studie Bedrijfseconomie heeft Bas diverse relevante M&A- en valuation- opleidingen afgerond. In 2011 rondde hij de postdoctorale opleiding Executive Master of Business Valuation aan de Rotterdam Erasmus University (RSM) af. Bas is sinds 2012 Register Valuator.

‘Het is iedere keer weer een geweldige uitdaging om voor onze opdrachtgevers de beste transactie te realiseren. Je werkt met en voor boeiende specialisten en ondernemers. De diversiteit van de opdrachten  is groot en inhoudelijk is het elke keer weer een mooie uitdaging.’

Maurice Koopmans

Maurice Koopmans

Partner

Meer info
Partner

Maurice Koopmans

“Quality means doing it right when no one is looking.”

Maurice (1981) werkt sinds begin 2015 als medior consultant bij Aeternus en is sinds februari 2022 partner bij Aeternus. Daarvoor is hij 8 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote multidisciplinaire accountants- en adviesorganisatie en heeft hij als adviseur corporate finance diverse bedrijfsovername-, management buy-in/out- en adviestrajecten succesvol afgerond.

Na zijn studie Internationale bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht en aan de University of California, begon hij in 2004 zijn carrière als trainee bij een internationale retailer en werkte daarna bij één van de grootste uitzendorganisaties in Nederland als adviseur voor onder andere transport-, food- en industriële productiebedrijven. In 2007 startte Maurice bij W|VDB Corporate Finance als adviseur corporate finance.

Carlo Caria

Carlo Caria

Partner

Meer info
Partner

Carlo Caria

“The greater danger is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we hit it.”

Carlo is sinds 2013 werkzaam bij Aeternus. Vanaf januari 2021 is hij Adviseur Corporate Finance en sinds april 2023 is hij partner bij Aeternus. Hij heeft ruim 11 jaar ervaring in het begeleiden van fusies en bedrijfsovernames (aan- en verkooptrajecten), het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en -financieringen en advisering rondom waardecreatie bij bedrijven. Carlo begeleidde de afgelopen jaren diverse nationale en internationale overnames.

Hij voltooide zijn Bachelor en Master in Finance aan de Universiteit van Maastricht en Göteborg University in Zweden.

Aeternus begeleidt ondernemers in de zoektocht naar waardecreatie, zowel vanuit groei door overnames als door het (optimaal) verzilveren van de waarde van hun eigen onderneming. Het is ontzettend intrigerend en uitdagend om ondernemers tijdens zo’n belangrijke fase van A tot Z te begeleiden.

Bert Schaareman

Bert Schaareman

Partner

Meer info
Partner

Bert Schaareman

“Het is niet de grootte van het bedrijf dat telt, het is de grootte van de droom.”

Na bijna 12 jaar als zakelijk accountmanager in het bankwezen heeft Bert van 2011 tot en met augustus 2018 bij Aeternus gewerkt als Hoofd Valuation. Vervolgens heeft hij tot en met april 2023 voor EY Strategy and Transactions de waarderingspraktijk in Eindhoven opnieuw opgezet en uitgebouwd. Per 1 mei 2023 is Bert terug bij Aeternus, als partner, waarbij hij verantwoordelijk is voor de waarderingspraktijk en voor klantprojecten.

Bert is verder gekozen tot Business Valuator van het Jaar 2020 en heeft een cum laude Master in Finance en een Master in Business Valuation. Als Register Valuator is hij aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators (NiRV) waar hij ook lid is van de Toelatingscommissie en Raad van Tucht.

Geert Smets

Geert Smets

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Geert Smets

“Succes komt niet vanzelf. Je moet het zelf opzoeken en grijpen.”

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heeft Geert talloze (financierings)trajecten met ondernemers doorlopen. “Door deze kennis en ervaring te koppelen aan de Master of Business Valuation ben ik sparringpartner voor ondernemers bij bedrijfsoverdracht of participaties.” De laatste 2 jaar werkte Geert binnen het landelijke team Acquisition Finance & Structured Lending van ING. Hier heeft hij specialistische kennis opgedaan over acquisitie financieringen en buy-outs. Sinds 2019 is Geert ingeschreven als Register Valuator (NiRV).

Hét maximale resultaat bereik je door samen het juiste doel voor ogen te hebben én met veel doorzettingsvermogen aan de slag te gaan. Het aan- of verkoopproces is enerverend. Het is ongelooflijk mooi als alle partijen tevreden kunnen terugkijken op een succesvolle afronding.”

Marco Akkermans

Marco Akkermans

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Marco Akkermans

“Soms moet je het niet moeilijker maken dan het is”

Marco is sinds april 2022 werkzaam bij Aeternus als Director Corporate Finance vanuit onze vestiging in Amsterdam. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de accountancy en advisering van ondernemers onder andere op het gebied van bedrijfsovernames. Naast de accountantsopleiding heeft Marco Business Valuation gestudeerd aan Nyenrode en is hij ingeschreven als Register Valuator bij het NiRV. De Register Valuator is een financieel specialist met een grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling (business valuation). De combinatie van ondernemerschap, accountancy en corporate finance maakt hem een zeer ervaren en veelzijdige sparringpartner en adviseur voor ondernemers.

“Doorgronden wat koper en verkoper echt willen is een belangrijk onderdeel in het proces, soms gaat het om zaken waarvan een ander niet begrijpt waarom het zo belangrijk is. De kunst is om complexe zaken terug te brengen tot de kern en moet je het niet ingewikkelder maken dan het is om elkaar te begrijpen en tot een deal te kunnen komen”.

Rob Woodford

Rob Woodford

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Rob Woodford

“Dreams and dedication are a powerful combination.”

Rob werkt sinds mei 2017 bij Aeternus. Daarvoor is hij 5 jaar werkzaam geweest bij ING als Senior Consultant Acquisition Finance & Structured Lending in Eindhoven. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het structureren en uitvoeren van complexe financieringsvraagstukken op het gebied van M&A en groeifinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen, maar ook voor PE fondsen en informal investors.

Hij heeft zijn bachelor in International Business behaald aan de Universiteit van Tilburg en tevens een semester als exchange student aan Trinity College in Dublin gestudeerd. Nadat hij in 2007 zijn Master in Strategic Management behaald heeft is hij na zijn afstudeerstage als Corporate Finance analyst aan de slag gegaan bij CapitalMind Corporate Finance in ’s Hertogenbosch.

‘Ondernemers die een mooi bedrijf hebben opgebouwd zijn een inspiratie voor mij. Deze mensen kunnen helpen bij een kruispunt voor hun bedrijf is waar ik energie van krijg.’

Lieke Janssen

Lieke Kessels-Janssen

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Lieke Kessels-Janssen

“If you are not willing to risk the unusual, you will have to settle for the ordinary.”

Lieke heeft een financiële achtergrond met haar Master in Finance die zij heeft afgerond aan Tilburg University. Daarnaast heeft zij op McMaster University (Canada) een aantal verdiepende vakken gevolgd op het gebied van M&A en Venture Capital.

Lieke is sinds 2014 werkzaam bij Aeternus en heeft diverse (internationale) adviestrajecten succesvol ondersteund op het gebied van M&A, Debt Advisory & Value Management. Lieke is analytisch sterk, werkt gestructureerd en is toegewijd.

Niek Jacobs

Niek Jacobs

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Niek Jacobs

The only way to do great work is to love what you do.

Niek is sinds oktober 2019 in dienst bij Aeternus als Senior Manager Corporate Finance. Daarvoor is hij 5 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank en heeft hij als adviseur verschillende ondernemers begeleid bij het opstellen van een financial planning. Niek is na zijn studie Bedrijfseconomie op de Fontys en Finance op de Universiteit van Maastricht gestart als Trainee bij de Rabobank. In 2017 heeft hij de opleiding tot financieel planner (FFP) en in 2018 de opleiding Qualified Cash Manager (QCM) afgerond.

Niek krijgt energie door partijen met elkaar te verbinden om zo het beste resultaat te realiseren.

Tom Soentjens

Tom Soentjens

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tom Soentjens

“Werk hard voor waar je van houdt en in gelooft, dan komt het succes vanzelf.”

Tom werkt sinds begin 2021 bij Aeternus in de functie van Manager Corporate Finance. Daarvoor heeft hij 6 jaar gewerkt bij een Big Four accountantskantoor. Hier is Tom betrokken geweest bij de financiële advisering en controle van zowel internationale multinationals als het regionale midden- en kleinbedrijf.

Nadat Tom in 2010 zijn HBO Bedrijfseconomie heeft behaald is hij in 2013 afgestudeerd voor zijn Master in Finance aan de Universiteit van Tilburg. In 2019 heeft hij succesvol de theoretische en praktijkopleiding tot AA-accountant afgerond.

Dex van Gils

Dex van Gils

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Dex van Gils

“Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty, and persistence.“

Dex is in oktober 2018 als analyst gestart bij Aeternus. Inmiddels is hij Manager Corporate Finance. Hij heeft zijn bachelor in bedrijfseconomie in 2016 behaald aan Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Daarna is hij aan zijn Master in Strategic Management begonnen aan Tilburg University, die hij in 2018 heeft afgerond.
Dex heeft tijdens zijn studie werkervaring opgedaan bij bedrijven als DLL Group en Mars Nederland B.V.

Tim Duine

Tim Duine

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tim Duine

“Doorzetten is de kracht van succes.”

Tim is sinds januari 2018 in dienst bij Aeternus. In 2017 heeft Tim de bachelor Bedrijfseconomie behaald aan Avans Hogeschool in Breda. Na het behalen van de Bachelor is Tim in dienst getreden bij Aeternus als werkstudent.
Gedurende deze periode heeft Tim werkervaring opgedaan in het vakgebied corporate finance en gelijktijdig zijn Master in Finance afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van de master is Tim in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en is hij doorgegroeid naar Manager Corporate Finance.

Joeri Verlinden

Joeri Verlinden

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Joeri Verlinden

“The only way to achieve the impossible is to believe it is possible.”

Joeri heeft de masters Economics en Finance afgerond aan Tilburg University. Na zijn studie is Joeri in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en sinds september 2022 als Manager Corporate Finance.

Koen van Bussel

Koen van Bussel

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Koen van Bussel

“Werk hard en maak het waar.”

Koen is in maart 2017 tijdens zijn studie gestart als werkstudent bij Aeternus. Na het behalen van zijn bachelor is Koen in dienst getreden in de rol van Analyst Corporate Finance. Inmiddels is Koen werkzaam als Manager corporate finance. Koen heeft Fiscale Economie en Finance gestudeerd aan Tilburg University.

Tom Moonen

Tom Moonen

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tom Moonen

“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur.”

Na zijn Master of Finance te hebben behaald aan de Middle Tennessee State University (MTSU) en een succesvolle jeugd tenniscarrière, is Tom bij Aeternus gestart als Analyst Corporate Finance. Inmiddels bekleedt hij de positie van Manager Corporate Finance.

‘Maximaliseren in alles wat ik doe is waar ik voor sta. Dit sluit perfect aan bij de missie van Aeternus; het maximaliseren van de hoogst haalbare waarde voor onze klanten.’

Bart Jagers

Bart Jagers

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Bart Jagers

“Gezamenlijk streven naar de perfecte deal.”

Bart werkt sinds november 2019 bij Aeternus en is sinds april 2024 Manager Corporate Finance. Daarvoor is hij bijna 5 jaar werkzaam geweest bij een advieskantoor in Nijmegen. Hoewel Bart daar als fiscalist is gestart, kwam hij al snel tot de conclusie dat zijn passie bij corporate finance lag. In eerste instantie heeft Bart in de functie van analyst kennisgemaakt met het vak en daarna heeft hij als consultant ervaring opgedaan in de begeleiding van aan- en verkooptrajecten.

Bart heeft zijn Master Fiscaal Recht behaald aan Maastricht University.

Joep Wennekers

Joep Wennekers

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Joep Wennekers

“You play the game to win; the key is knowing what that actually means.”

Als student International Business heeft Joep alle facetten van het hedendaagse bedrijfsleven tot zich kunnen nemen. Naast de specialisatie in International Finance, hebben een uitwisseling in de Verenigde Staten en een stage bij Wilson Capital Holding in China het begrip ‘internationaal’ een extra dimensie gegeven. In 2021 rondde Joep de Master Financial Economics af aan de Radboud Universiteit. Met een studieachtergrond die balans biedt tussen corporate finance en macro-economie kijkt hij uit om theorie toe te passen in de praktijk van M&A als Manager Corporate Finance.

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Peter Segers

Peter Segers

Senior Analyst Corporate Finance

Meer info
Senior Analyst Corporate Finance

Peter Segers

“Met plezier naar je werk gaan verdient zich terug in een goed thuiskomen.”

Peter is sinds augustus 2008 in dienst van Aeternus als Senior Analist Corporate Finance. Hiervoor was hij werkzaam als financieel manager bij een tweetal MKB bedrijven die ook internationaal actief zijn. Zijn ervaring van meer dan 25 jaar en specialisaties liggen op het gebied van controlling, kostprijzen, automatisering en gegevensanalyse. Peter heeft diverse HBO studies afgerond.

‘Ik werk bij Aeternus omdat mijn interesse uitgaat naar een specialistische financiële functie waarbij ik een adviserende rol kan vervullen. Aeternus adviseert ondernemers over overnames, waarde en financiering, kortom over toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden. De medewerkers van Aeternus zijn hoog gekwalificeerde specialisten, hierdoor kunnen we intern goed sparren en stimuleren we elkaar qua kennis.’

Sjef Geurts

Sjef Geurts

Senior Analyst Corporate Finance

Meer info
Senior Analyst Corporate Finance

Sjef Geurts

“Grootse zaken worden nooit bereikt zonder enthousiasme.”

Sjef is sinds juni 2007 in dienst van Aeternus als Senior Analyst Corporate Finance. Hiervoor is hij ruim 15 jaar actief geweest als mede-eigenaar financieel directeur in een familiebedrijf (metaalbranche), met daarnaast een functie als parttime docent belastingrecht op een HBO.

Zijn specialisaties zijn bedrijfswaarderingen, fiscale- en juridische vraagstukken. Na zijn universitaire opleiding Fiscaal Recht volgde Sjef een postdoctorale Corporate Finance opleiding gericht op het MKB aan de Tias Business School te Tilburg, met daarna de opleiding Business Valuation aan het RSM te Rotterdam. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in waarderingen bij echtscheiding en geschillen tussen aandeelhouders. Ook is hij gespecialiseerd in schadebegrotingen. Hetzij op basis van verlies aan ondernemingswaarde, hetzij op basis van brutowinstderving.

Tevens treedt hij op als arbiter of bindend adviseur. Sjef is als deskundige in het vakgebied Business valuation geregistreerd bij het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen.

‘Het bepalen van de waarde van een bedrijf is telkens weer een uitdaging. Je onderzoekt de risico’s en toekomstmogelijkheden. Bij een waardering in echtscheiding- en geschilsituaties komen daar ook nog eens juridische elementen bij. Alle kennis en ervaring op twee vakgebieden komen zo bij elkaar. Dat maakt dit vak zo boeiend. Ik wil de ondernemer en belanghebbenden in deze belangrijke fase zo goed mogelijk bijstaan.’

Bas van den Broek

Bas van den Broek

Senior Analyst Corporate Finance

Meer info
Senior Analyst Corporate Finance

Bas van den Broek

“Good ideas ought not to be dressed up in bad prose”

Bas werkt sinds maart 2023 bij Aeternus als senior analyst Corporate Finance. Hiervoor was hij werkzaam bij APG als Investment specialist – Fundamental Equity, voorafgaand aan die rol was hij werkzaam bij ABN AMRO en EY. Bas heeft zijn Master Accounting afgerond aan de Tilburg University. In 2021 heeft hij na het afronden van het derde examen en het voldoen aan de juiste ervaring, zijn CFA-titel behaald.

Een M&A transactie of het maken van een waardering is in veel gevallen een complex proces. Vaak is dit een “once-in-a-lifetime” proces voor de ondernemer. Een analist kan zich verliezen complexe analyses, jargon en andere ingewikkelde zaken. Daarom zie ik het als mijn taak, en dat geeft mij ook voldoening, om complexe zaken terug te brengen naar de kern. Ik neem de ondernemer graag mee in een helder verhaal en een kwalitatief sterke waardering, waarbij de opgebouwde waarde van de onderneming goed tot zijn recht komt. Ik ben ervan overtuigd dat dit zorgt voor een prettige samenwerking met de ondernemer en uiteindelijk zal zorgen voor het beste resultaat”.

Mika van Helden

Mika van Helden

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Mika van Helden

“Iedere uitdaging is een kans om te leren.”

Mika heeft de masters Strategic Corporate Finance en Marketing-Finance afgerond aan de universiteit van Maastricht. Tijdens deze studies heeft hij samengewerkt met ING en het Academisch Ziekenhuis van Maastricht om start-up bedrijven binnen de zorgsector te ontdekken én evalueren. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar het effect van duurzaamheid op de winstgevendheid van fusies en overnames. Mede door deze ervaringen heeft hij een grote belangstelling gekregen voor M&A, wat hem ertoe leidde om te beginnen bij Aeternus. Mika is per september 2021 als Analyst Corporate Finance in dienst getreden.

Michiel Janssen

Michiel Janssen

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Michiel Janssen

“It is not enough that we do our best; sometimes we must do what is required.”

Na een succesvol afgeronde bachelor Economics and Business Economics en masters Strategic Corporate Finance & Sustainable Finance aan de Universiteit Maastricht, is Michiel per 1 september 2021 aan de slag gegaan bij Aeternus als Analyst Corporate Finance.

Ingmar Schmid

Ingmar Schmid

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Ingmar Schmid

 “Strength lies in differences, not in similarities.”

Ingmar heeft zijn master in Financial Economics behaald aan de Universiteit van Maastricht. Daarvoor heeft hij, als onderdeel van zijn bachelor studie, een semester gestudeerd aan de Simon Fraser University in Vancouver, Canada. Na stages op het gebied van Financial Risk Management bij KMPG en Corporate Banking bij NIBC Bank, ziet hij M&A als een mooie, volgende uitdaging. Ingmar is sinds eind januari 2022 in dienst als Analyst Corporate Finance.

Tim Rubenkamp

Tim Rubenkamp

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Tim Rubenkamp

“A satisfied customer is the best business strategy of all.”

Na het afronden van zijn bachelor Bedrijfseconomie, heeft Tim ook zijn Master Finance aan de Universiteit van Tilburg met succes afgerond. Sinds 1 april 2022 liep hij stage bij Aeternus en per 1 januari 2023 treedt Tim in dienst als analyst corporate finance.

Geoffrey Noij

Geoffrey Noij

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Geoffrey Noij

“Leap and the net will appear”

Geoffrey heeft in 2021 de master Strategic Corporate Finance afgerond aan de universiteit van Maastricht, daarvoor heeft hij een bachelor behaald in Human Resource Management. Gedurende zijn studie heeft hij een bijzondere interesse gekregen in Mergers & Acquisitions (M&A), wat hem ertoe bewogen heeft om aan de slag te gaan in de M&A wereld. Na een rondreis door Zuid-Amerika is Geoffrey per mei 2022 in dienst getreden als Analyst Corporate Finance.

Floor Brinkman

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Floor Brinkman

“The only way to achieve the impossible is to believe it is possible.”

In de dynamische wereld van M&A voel ik me helemaal in mijn element. Samenwerken met professionals en kennismaken met allerlei boeiende bedrijven geeft me een enorme boost. Samen streven naar de beste resultaten, vol energie en met focus op succes.

Tim Brekelmans

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Tim Brekelmans

“It is not about ideas. It is about making ideas happen.”

Na het afronden van zijn bachelor Bedrijfseconomie, heeft Tim ook de masters Finance en Strategic Management behaald aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn bachelor heeft Tim stage gelopen binnen de finance afdeling van Heineken. Sinds 1 mei 2023 is Tim in dienst getreden als analyst Corporate Finance.

 

Tom Croughs

Tom Croughs

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Tom Croughs

“Doorzetten is de kracht van succes.”

Tom heeft in 2023 de master Finance & Investments afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voorafgaand heeft hij zijn Bachelor behaald op dezelfde universiteit. Tom heeft al eerder werkervaring opgedaan bij de ING, Alphastone Equities (London) en SMBC (Frankfurt). Daarnaast heeft hij gewerkt als Assistent Operating Manager bij Wicro Plastics. Nu werkt hij bij Aeternus als Analyst Corporate Finance.

Bob van den Akker

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Bob van den Akker

“Wacht niet op de perfecte gelegenheid, grijp de gelegenheid aan en maak het perfect.”

Na het voltooien van zijn bacheloropleiding International Business heeft Bob zijn groeiende interesse in Corporate Finance nagestreefd, wat resulteerde in het behalen van een master in Strategic Corporate Finance aan de Universiteit van Maastricht. Daarnaast heeft Bob een Business Administration Program gevolgd in New York en stages volbracht bij SyncForce en Joanknecht. Sinds september 2023 is Bob werkzaam als Analyst Corporate Finance.

Félipe Saelmans

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Félipe Saelmans

“Passion, dedication and persistence: the keys to achievement”

Félipe begon in september 2023 bij Aeternus als meewerkstagiair. Sinds januari 2024 bekleedt hij de functie Analyst Corporate Finance. Naast zijn werkzaamheden bij Aeternus studeert Félipe aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij volgt de Dubbelstudie Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid. De bachelor Bedrijfskunde heeft hij al afgerond. Momenteel is Félipe bezig met het afronden van de bachelor Rechtsgeleerdheid.

Judith Peeters

Judith Peeters

Marketing & Communications

Meer info
Marketing & Communications

Judith Peeters

“Waar een wil is, is een weg.”

Judith is sinds december 2007 in dienst bij Aeternus. Zij is mede verantwoordelijk voor de (on- en offline) marketing- en communicatieactiviteiten van Aeternus. Samen met de directie analyseert en ontwikkelt zij de marketing/communicatiestrategie voor alle doelgroepen van Aeternus en voert deze vervolgens uit.

Judith studeerde Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Nijmegen en was na haar studie werkzaam bij diverse bedrijven als management assistente.

‘Werkzaam zijn bij een bedrijf waar je dicht bij de klanten staat trekt mij aan in Aeternus. Je werkt nauw (zowel intern als met klanten) met elkaar samen. Het gevoel van “samen “ een project tot een goed resultaat brengen is hetgeen wat mij met name aanspreekt. Het is prettig om hierbij een ondersteunende rol te kunnen vervullen. Daarnaast biedt Aeternus mij de mogelijkheid om op diverse werkgebieden werkzaam te zijn en hierbij mijn eigen verantwoordelijkheden te hebben.’

Rachele van der Velden

Rachele van der Velden

Marketing & Communications

Meer info
Marketing & Communications

Rachele van der Velden

“Always deliver more than expected.”

Rachele werkt sinds februari 2018 bij Aeternus. Na het behalen van haar Bachelor in 2020 is zij in dienst getreden bij Aeternus op de afdeling Marketing & Communications. In deze rol is zij mede verantwoordelijk voor de (on- en offline) marketing- en communicatieactiviteiten van Aeternus.

Rachele studeerde Marketing- en Communicatiemanagement aan Hogeschool Schoevers in Utrecht.

‘Werken bij een dynamische organisatie waar kwaliteit en resultaat voorop staat met persoonlijke aandacht voor klanten en collega’s, past goed bij mij. Ik merk dat de ambitie en het enthousiasme waarmee Aeternus de markt van fusies & overnames wil veroveren mij enorm aanspreekt en ik hier graag in bijdraag.’

Coen Hermans

Coen Hermans

Financial Controller

Meer info
Financial Controller

Coen Hermans

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

Coen werkt sinds 6 maart 2017 als Analyst Corporate Finance voor Aeternus en is doorgegroeid naar Financial Controller. Na afronding van zijn studies Commerciële Economie aan de HEAO te Sittard en Bedrijfseconomie (afstudeerrichting Internationaal Management) aan de RUL te Maastricht, heeft hij meer dan 20 jaar financieringsexpertise opgebouwd binnen de Rabobank als financieringsspecialist, kredietbeoordelaar en kredietrisicomanager.

‘Het financieringsvak oefen ik al vele jaren met plezier en passie uit. Het geeft me veel voldoening om een goede bedrijfs- en financiële analyse te maken en op basis daarvan mee te denken en te zoeken naar het optimale resultaat voor de klant.’

Gilles Wolters

Data Engineer

Meer info
Data Engineer

Gilles Wolters

“Every problem is a gift; without problems we would not grow.”

Het werken bij Aeternus heeft mijn perspectief verbreed en biedt me de kans om te groeien als professional. Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die voor me liggen bij Aeternus en kijk uit naar mijn toekomst bij deze unieke organisatie.

Mirka Linssen – Brewka

Mirka Linssen – Brewka

Data Support Medewerker

Meer info
Mirka Linssen – Brewka
Data Support Medewerker

Mirka Linssen – Brewka

Coba Niessen

Coba Niessen

Office Management

Meer info
Office Management

Coba Niessen

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Coba is sinds 2022 werkzaam bij Aeternus als Office Manager. Zij is het manusje van alles en zorgt ervoor dat alles op kantoor soepel verloopt. Met haar verleden als gastvrouw verzorgt zij een warm ontvangst voor onze bezoekers. Daarnaast ondersteunt zij 1 van de managing partners voor een optimale planning en procesbewaking. Ontzorgen is key.

Voorheen was Coba werkzaam in de hospitality sector en bij commerciële bedrijven in een administratieve en secretariële rol. Ze is gewend een breed takenpakket te hebben en voelt zich hier ook optimaal bij.

‘Aeternus heeft mij warm ontvangen en ik ben heel erg enthousiast om met dit fantastische team aan de slag te gaan.’

Team facts

18

jaar ervaring in M&A

45

M&A professionals

800

succesvolle deals

  • English