Ondernemers aan het woord | Case Studies & Podcast

Het verhaal achter onze successen

Met meer dan 45 specialisten en 800 succesvolle overnamedeals in de afgelopen 18 jaar zijn wij úw adviseur bij nationale en internationale bedrijfsovernames. Met een scherpe blik begeleiden wij bedrijven in het top-mkb en mid-corporate segment. Altijd volgens een strategie en doelbewust, dat is onze aanpak. De zaken overzien, inzichtelijk maken en toeslaan op het juiste moment. Dat maakt ons succesvol in M&A. Hoe wij dit toepassen in overnamedeals leest u in onderstaande case studies.

Denk jij na over de verkoop van je bedrijf? Luister M&A Deal Stories

Je bent een succesvolle ondernemer die nadenkt over de verkoop van je bedrijf. Wanneer is dan het juiste moment en hoe pak je zoiets aan? Er staat veel op het spel. In de podcast M&A Deal Stories van Aeternus gaat presentator Tom Jessen in gesprek met ondernemers die je voorgingen. Luister en leer van hun ervaringen, valkuilen en belangrijke tips voor een succesvolle verkoop.

Inzicht krijgen in de werkelijke waarde van uw bedrijf

Download onze meest actuele kennisartikelen en laat u inspireren door de overnames, trends en multiples binnen uw branche.

Overname door Stantec geeft AGEL adviseurs vleugels

Met de overname door Stantec kan AGEL een volgende stap maken in de ontwikkeling van het bedrijf. Weten hoe Aeternus de juiste koper voor AGEL adviseurs gevonden heeft?

Een waardevolle deal voor een IT bedrijf met Aeternus als regisseur

Je voert gesprekken met een partij die je bedrijf wil overnemen. Er ligt zelfs al een bod op tafel. Heeft het dan zin om alsnog een M&A-specialist aan boord te halen?

Verkoopprijs Software bedrijf bij overname verhoogd door Aeternus

Gaan we wel of niet verkopen? Wat als we nee zeggen? En hoeveel is het bedrijf eigenlijk waard? Uiteindelijk heeft Aeternus de verkoopprijs van het software bedrijf flink verhoogd.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand