29 juni 2018: Aeternus Amjoy Tennis Event

Op vrijdag 29 juni organiseert Aeternus samen met Amjoy Tennis een Tennis & Business middag in Veldhoven. Deze middag zal bestaan uit een clinic, businesstoernooi, demonstratiewedstrijd en een netwerkborrel met een hapje eten. Deze business middag is onderdeel van een Internationaal Jeugdtoernooi. Dit tenniseurope toernooi maakt deel uit van een serie die over heel de wereld wordt gespeeld. Dit jaar zal dit voor de eerste keer in de geschiedenis georganiseerd worden in Nederland. De toekomstige Federer of Nadal zijn mogelijk van de partij!

Een middag met Business & Fun met op het programma onder andere een tennisclinic verzorgd door eredivisie spelers en een special guest van de Nederlandse tennis top!

Wij organiseren deze middag exclusief voor onze relaties. Je bent van harte uitgenodigd voor dit event. Voor iedereen toegankelijk, dus laat je verassen en meld je aan via onderstaand formulier! Het aantal plaatsen is beperkt.

Met vriendelijke groeten,
Aeternus B.V.
Jacques Jetten en Peter Joosten |  Managing Partners

Programma

  • 13.30 uur: Ontvangst bij David Lloyd Tennis
  • 14.00 uur: Tennis clinic
  • 15.30 uur: Business Tennis toernooi
  • 17.30 uur: Borrel met hapje en drankje | Demo wedstrijd

Locatie

David Lloyd Tennis, Peter Zuidlaan 30, Veldhoven

Aanmelden?

Deelname aan dit event is gratis. Aanmelden kan tot 20 juni via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen kunt u bellen met Judith Peeters telefoon (077) 3200610.


Bedrijfsnaam*:


Aanhef: Dhr.Mevr.


Voornaam*:
Achternaam*:
Functie:

Adres*:
Postcode*:
Plaats*:

Telefoon*:
E-mailadres*:
Bevestig E-mailadres*:

[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
2018-05-14T13:24:40+00:00 14-05-2018|
if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }