Het event voor MKB+ / Mid Corporate ondernemers

Ieder merk vertegenwoordigt een waarde. Maar welke waarde? Een merk is niet tastbaar, dus hoe kun je het financieel uitdrukken? Een vraag die veel ondernemers zich stellen. Terecht! Want je wilt weten wat je onderneming waard is en daar maakt het merk een belangrijk onderdeel van uit. Ook in uw branche is het bouwen aan een sterk merk onderdeel van waardecreatie in uw onderneming.

Ben je MKB+ / Mid Corporate ondernemer en benieuwd hoe je de waarde van een merk kunt bepalen en positief kunt beïnvloeden? Bijvoorbeeld voor een toekomstige bedrijfsoverdracht?
Meld je dan nu aan voor ons event ‘Hoe waardeer je een merk?’ op 26 maart 2020 bij Mircolab in Eindhoven.

Sprekers

Met sprekende voorbeelden uit de praktijk praten Maurice Koopmans (adviseur Corporate Finance Aeternus) en Jacklien Quirijnen (projectmanager Deltazuid) je bij over merkwaardering en branding voor het MKB+ en geven je concrete handreikingen voor het creëren van strategische merkwaarde.

           

Programma

16:00 uur
Ontvangst met koffie en thee
16:15 uur
Welkomswoord
16:20 – 17:30 uur
Maurice Koopmans | Merkwaarde als belangrijke valuedriver
Jacklien Quirijnen | Branding voor MKB+ / Mid Corporate
17:30 – 18:30 uur
Afsluiting en borrel

Aanmelden?

Deelname aan dit event is gratis. Verzeker je vandaag nog van een plaats en meld je hier aan voor het event Hoe waardeer je een merk?’

New call-to-action


Voor vragen kunt u bellen met Judith Peeters telefoon (085) 051 78 38.

*Dit evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging. Wij behouden ons het recht voor om inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.