6 december 2018 | The World as a Service | Met Piet Mars (AFAS) | ‘s Hertogenbosch

De Nederlandse software-industrie is met snel groeiende bedrijven, een opkomende digitale wereld en hoge bedrijfswaardes een “hot” sector. Om u inzicht te geven in deze wereld nodigen wij u graag uit voor ons event ‘The World as a Service’ georganiseerd door ABN AMRO Bank en Aeternus Corporate Finance.

Sprekers op ons event zijn:

Piet Mars, oprichter en lid van Raad van bestuur van AFAS, geeft zijn visie over de branche, ontwikkelingen, verdienmodellen en het succes van AFAS en Ondernemers Proces Beheer (AFAS OPB).


Steven Peters, sector banker TMT van ABN AMRO Bank, neemt u mee in de belangrijkste conclusies uit twee rapporten, waarvan één over City-as-a-Service en één over Software-as-a-Service.


Pedro Mol, Consultant en TMT Specialist van Aeternus, geeft u een kijkje in de trends, ontwikkelingen, valuations en M&A in de softwarebranche.

U bent van harte welkom op donderdag 6 december 2018 in De Gruyter Fabriek, Veemarktkade 8, 5222 AE in ‘s Hertogenbosch. Deelname aan dit event is gratis. Heeft u interesse, meld u dan voor 15 november aan.

Programma

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur Presentaties
     – Pedro Mol (Aeternus) | Trends, ontwikkelingen, valuations en M&A in de softwarebranche
     – Piet Mars (AFAS) | “Leiderschap” en “resultaat” in de ICT
     – Steven Peters (ABN AMRO) | City-as-a-Service & Software-as-a-Service
17.00 uur Interactieve sessie
17.30 uur Borrel met een hapje
19.00 uur Einde

Aanmelden?

Deelname aan dit event is gratis. Aanmelden kan tot 15 november via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen kunt u bellen met Judith Peeters telefoon (040) 782 01 82.


Bedrijfsnaam*:


Aanhef: Dhr.Mevr.


Voornaam*:
Achternaam*:
Functie:


Adres*:
Postcode*:
Plaats*:

Telefoon*:
E-mailadres*:
Bevestig E-mailadres*:

2018-11-08T13:26:01+00:00 31-10-2018|