Deal done: Healthcare en Delta
22-12-2023

DEAL DONE | Aeternus begeleidt Healthcare Arbodienst bij de transactie met Delta Equity Partners

Healthcare Arbodienst wordt overgenomen door Delta Equity Partners. Dit resulteert in de vorming van een vooraanstaande groep arbodienstverleners. Deze groep wordt een belangrijke speler op nationaal niveau in de arbodienstverleningssector. Van deze groep maken ook ttif.company, Brinqer, Caretowork, BEZIG en JA-Groep Arbo Verzuim deel uit.

Eigenaar Eric Schnock is tijdens dit proces bijgestaan door Peter Joosten, Joeri Verlinden, Maartje Korten en Michiel Janssen van Aeternus.

Wij wensen zowel Healthcare als Delta Equity Partners veel succes bij het verdere ontwikkelen van deze samenwerking.

Over Healthcare Arbodienst

Healthcare Arbodienst is een toonaangevende arbodienstverlener die ondersteuning biedt bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving. Het team bestaat uit ervaren professionals op het gebied van arbeidsgezondheid en veiligheid, gecertificeerde bedrijfsartsen, veiligheidsdeskundigen en andere specialisten. Zij onderscheiden zich van andere arbodienstverleners door hun persoonlijke benadering. Ze geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers en het begrijpen van hun unieke behoeften en uitdagingen.

Over Delta Equity Partners

DELTA Equity Partners investeert in MKB-bedrijven op het gebied van Technologie en Gezondheid met aanzienlijke groeimogelijkheden. Zij verschaffen kapitaal voor groei en overnames. Hun voorkeur gaat uit naar het ondersteunen van managementteams in hun ambities voor verdere groei en waardecreatie.

Het M&A team voor deze deal

Peter Joosten

Peter Joosten

Managing Partner

Meer info
Managing Partner

Peter Joosten

“Blijf altijd dicht bij jezelf.”

Peter werkt sinds begin 2011 bij Aeternus BV. Sinds november 2011 is Peter Joosten partner en directeur van Aeternus BV. Hij bekleedde diverse managementfuncties en was de laatste jaren als regiodirecteur ING Business Bank voor Limburg verantwoordelijk voor ondernemers in het MKB en mid corporate segment

Met een technische achtergrond op het vlak van meet- en regeltechniek en elektronica startte Peter zijn loopbaan in de zakelijke dienstverlening met de werving en selectie van hoger opgeleid technisch personeel bij een onderdeel van Brunel. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar ING. In 2003 is Peter afgestudeerd als Master Financial Planning (MFP) waarbij ‘Ethiek in de financiële dienstverlening’ zijn dissertatieonderwerp was.

‘Als Value Manager adviseer ik ondernemers over het creëren van de optimale bedrijfswaarde. Dit met het oog op de toekomstige verkoop of overdracht. Maar ook voor het vergroten van rendement, investeringsanalyse en waardecreatie. Parallel het actief acquireren van bedrijven die aan de vooravond staan van een verkooptraject.’

Joeri Verlinden

Joeri Verlinden

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Joeri Verlinden

“The only way to achieve the impossible is to believe it is possible.”

Joeri heeft de masters Economics en Finance afgerond aan Tilburg University. Na zijn studie is Joeri in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en sinds september 2022 als Manager Corporate Finance.

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Michiel Janssen

Michiel Janssen

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Michiel Janssen

“It is not enough that we do our best; sometimes we must do what is required.”

Na een succesvol afgeronde bachelor Economics and Business Economics en masters Strategic Corporate Finance & Sustainable Finance aan de Universiteit Maastricht, is Michiel per 1 september 2021 aan de slag gegaan bij Aeternus als Analyst Corporate Finance.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.
Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand