Deal done: Fysiotherapie Henderickx en Helwegen Peters Fysiotherapie

DEAL DONE | Aeternus begeleidt medewerkersparticipatie en fusie Helwegen Peters Fysiotherapie

Aeternus begeleidde Manon Kemp en Ralf Henderickx met de overname van de aandelen van Jan Peters in Helwegen & Peters Fysiotherapie. Voorafgaand aan deze transactie vond een fusie plaats tussen Fysiopraktijk Henderickx en Helwegen Peters waarbij Aeternus optrad als adviseur van Fysiopraktijk Henderickx.

Met deze stap legt Helwegen Peters Fysiotherapie een mooie stabiele basis voor de toekomst. Continuïteit van zorg in Midden-Limburg blijft hiermee gewaarborgd. Een verdere uitbreiding van het dienstenpakket zorgt voor betere gespecialiseerde zorg op maat.

Ralf Henderickx: ‘Bas en Tom gaven mij op een duidelijke en overzichtelijke manier informatie met betrekking tot de te nemen stappen in dit traject. Ze waren altijd bereikbaar, handelde adequaat en konden lastige materie in heldere taal communiceren!’

Manon Kemps: ‘Adequaat, bewaken tijdspad, snel schakelen, gaan voor beste resultaat voor beide partijen, vriendelijk, heldere uitleg, ondersteunend, luisterend oor.’

Bas van Soest, Tom Soentjens en Maartje Korten van Aeternus begeleidden beide trajecten.

Wij wensen Ralf en Manon veel succes bij het verder uitbouwen van de onderneming.

Over Helwegen Peters Fysiotherapie

Fysio AeternusFysio fusie Aeternus

Helwegen Peters Fysiotherapie is al meer dan 35 jaar een begrip in Midden-Limburg. Ze zijn expert op het gebied van fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, fysiotherapie voor ouderen, sportfysiotherapie, EPTE en dry needling.

Meer over Helwegen Peters Fysiotherapie: https://www.helwegen-peters.nl/

 

Het M&A team voor deze deal

Tom Soentjens

Tom Soentjens

Consultant Corporate Finance

Meer info
Consultant Corporate Finance

Tom Soentjens

“Werk hard voor waar je van houdt en in gelooft, dan komt het succes vanzelf.”

Tom werkt sinds begin 2021 bij Aeternus in de functie van Consultant Corporate Finance. Daarvoor heeft hij 6 jaar gewerkt bij een Big Four accountantskantoor. Hier is Tom betrokken geweest bij de financiële advisering en controle van zowel internationale multinationals als het regionale midden- en kleinbedrijf.

Nadat Tom in 2010 zijn HBO Bedrijfseconomie heeft behaald is hij in 2013 afgestudeerd voor zijn Master in Finance aan de Universiteit van Tilburg. In 2019 heeft hij succesvol de theoretische en praktijkopleiding tot AA-accountant afgerond.

Bas van Soest

Bas van Soest

Partner

Meer info
Partner

Bas van Soest

“Ga voor alles waar je in gelooft!”

Bas is sinds april 2009 in dienst van Aeternus als Adviseur Corporate Finance en sinds november 2011 is hij partner van Aeternus geworden. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als financieringsspecialist in het bankwezen en inmiddels 7 jaar ervaring in het begeleiden bij fusies en overnames, het doen van bedrijfswaarderingen en het adviseren in het verhogen van de waarde van bedrijven.

Naast zijn studie Bedrijfseconomie aan de HEAO heeft Bas diverse voor de (overname)financieringspraktijk relevante opleidingen afgerond. In 2011 rondde hij zijn postdoctorale opleiding Executive Master of Business Valuation aan de Rotterdam Erasmus University (RSM) af. Eind 2012 heeft Bas zijn titel als Register Valuator behaald.

‘Het is iedere keer weer een geweldige uitdaging om voor onze opdrachtgevers de beste transactie te realiseren. Je werkt met en voor boeiende specialisten en ondernemers. De diversiteit van de opdrachten voor Aeternus is groot en inhoudelijk is het elke keer weer zeer uitdagend.’

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Analist Corporate Finance

Meer info
Legal Analist Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.