Deal done: TRIAS
21-07-2022

DEAL DONE | Subsidieadviesbureau TRIAS gaat samenwerking aan met Vindsubsidies

TRIAS is een samenwerking aangegaan met Vindsubsidies. Met de toevoeging van de klantenportefeuille van TRIAS breidt Vindsubsidies zich geografisch verder uit richting Zuid-Nederland. Gezamenlijk willen de bedrijven op die manier klantwaarde, synergie en focus realiseren.

“Voor onze klanten en toekomstige klanten kunnen we veel synergie halen uit deze samenwerking en het verder toekomstbestendig maken van onze business. We breiden ons team nu uit naar meer dan 100 adviseurs. De ruime ervaring en ambities, ook op digitaal vlak, maakt dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst.”

Ron Coenen, directeur van TRIAS

De directeur, tevens aandeelhouder van TRIAS, Ron Coenen, is in dit traject begeleid door Rob Woodford en Joep Wennekers van Aeternus. Wij wensen TRIAS en Vindsubsidies veel succes met de verdere uitbouw van deze toonaangevende samenwerking.

’Een mooi traject waarbij we Ron mochten begeleiden bij zijn aansluiting bij een grotere partner om zo zijn onderneming naar de volgende fase te brengen. Het resultaat is een mooie combinatie van twee sterke bedrijven in de subsidieadviesmarkt’

Rob Woodford, Senior Consultant Corporate Finance bij Aeternus

 

Over TRIAS

logo trias

Het in 1999 opgerichte TRIAS is een subsidieadviesbureau gevestigd in Venlo en op de Brightlands Health Campus in Maastricht. TRIAS is een fullservicebureau met meer dan 18 specialisten. Om het Subsidieproces te kunnen monitoren, gebruikt TRIAS het zelf ontwikkelde SubsidieVolgSysteem.

Meer over TRIAS https://www.trias-subsidie.nl/

Over Vindsubsidies

vindsubsidies

Vindsubsidies, opgericht in 1997, biedt met consultancy en een reeks aan online producten, als enige bureau in Nederland een volledige service op subsidiegebied. Daarmee draagt Vindsubsidies dagelijks bij aan innovatie, vooruitgang en duurzaamheid binnen alle sectoren in Nederland en binnen (internationale) samenwerkingsverbanden. Vindsubsidies heeft kantoren in Utrecht, Deventer, Enschede, Druten en vanaf heden ook Venlo en Maastricht.

Meer over Vindsubsidies https://www.vindsubsidies.nl/

Het M&A team voor deze deal

Rob Woodford

Rob Woodford

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Rob Woodford

“Dreams and dedication are a powerful combination.”

Rob werkt sinds mei 2017 bij Aeternus. Daarvoor is hij 5 jaar werkzaam geweest bij ING als Senior Consultant Acquisition Finance & Structured Lending in Eindhoven. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het structureren en uitvoeren van complexe financieringsvraagstukken op het gebied van M&A en groeifinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen, maar ook voor PE fondsen en informal investors.

Hij heeft zijn bachelor in International Business behaald aan de Universiteit van Tilburg en tevens een semester als exchange student aan Trinity College in Dublin gestudeerd. Nadat hij in 2007 zijn Master in Strategic Management behaald heeft is hij na zijn afstudeerstage als Corporate Finance analyst aan de slag gegaan bij CapitalMind Corporate Finance in ’s Hertogenbosch.

‘Ondernemers die een mooi bedrijf hebben opgebouwd zijn een inspiratie voor mij. Deze mensen kunnen helpen bij een kruispunt voor hun bedrijf is waar ik energie van krijg.’

Joep Wennekers

Joep Wennekers

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Joep Wennekers

“You play the game to win; the key is knowing what that actually means.”

Als student International Business heeft Joep alle facetten van het hedendaagse bedrijfsleven tot zich kunnen nemen. Naast de specialisatie in International Finance, hebben een uitwisseling in de Verenigde Staten en een stage bij Wilson Capital Holding in China het begrip ‘internationaal’ een extra dimensie gegeven. In 2021 rondde Joep de Master Financial Economics af aan de Radboud Universiteit. Met een studieachtergrond die balans biedt tussen corporate finance en macro-economie kijkt hij uit om theorie toe te passen in de praktijk van M&A als Manager Corporate Finance.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.
Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand