Deal done: MarketingMakkers
25-07-2022

DEAL DONE | Kempen Communicatie en MarketingMakkers bundelen krachten

Communicatieadviesbureau Kempen bundelt krachten met Marketingmakkers. Beide bedrijven maakten de afgelopen jaren een forse groei door. Dankzij deze samenwerking kunnen ze een volgende stap zetten in kwaliteit en capaciteit, waardoor ze beter in kunnen spelen op het toenemend aantal vraagstukken van hun klanten. De competenties van beide partijen vullen elkaar goed aan.

Samen vormen Kempen en Marketingmakkers het grootste marketingcommunicatiebureau in de regio. Opdrachtgevers van beide partijen profiteren per 1 augustus van gebundelde expertises, co-creaties en slagkracht. MarketingMakkers en Kempen Communicatie blijven afzonderlijk opereren vanuit de bestaande locaties.

De nieuwe driekoppige directie van Kempen Communicatie en MarketingMakkers, Niek GeurtsBerton van Rens en Wouter Hermans, zijn in dit traject begeleid door Rob Woodford, Maartje Korten en Ingmar Schmid van Aeternus. Wij wensen Kempen Communicatie en MarketingMakkers veel succes met de verdere uitbouw van deze toonaangevende samenwerking.

Wij kijken terug op een bewogen overdrachtsproces, inclusief een aantal bijzondere momenten, zoals bij een MBO niet ongebruikelijk is. De samenvoeging van de beide bedrijven is een logische stap en zal deze jonge ondernemers met hun enthousiasme en drive ongetwijfeld veel gaan brengen

Rob Woodford, Senior Consultant Corporate Finance bij Aeternus

 

Over Kempen Communicatie

Kempen communicatie

Kempen Communicatie bedenkt, maakt en deelt communicatieboodschappen. Een ondernemende club mensen met alle disciplines in huis. Denk aan communicatiespecialisten, tekstschrijvers, vormgevers, dtp’ers en drukkerijmedewerkers. Het bedrijf is gevestigd aan de Handelstraat in Horst en kent zijn oorsprong in 1976.

Meer over Kempen Communicatie https://kempencreeert.nl/

Over MarketingMakkers

marketing makkers logo

MarketingMakkers is een strategisch en creatief marketingbureau dat bedrijven helpt groeien met effectieve marketing en krachtige communicatie. De organisatie, gevestigd in HUB73, werd in 2016 opgericht en bestaat inmiddels uit een team van strategen, copywriters en designers

Meer over MarketingMakkers https://www.marketingmakkers.nl/

Het M&A team voor deze deal

Rob Woodford

Rob Woodford

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Rob Woodford

“Dreams and dedication are a powerful combination.”

Rob werkt sinds mei 2017 bij Aeternus. Daarvoor is hij 5 jaar werkzaam geweest bij ING als Senior Consultant Acquisition Finance & Structured Lending in Eindhoven. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het structureren en uitvoeren van complexe financieringsvraagstukken op het gebied van M&A en groeifinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen, maar ook voor PE fondsen en informal investors.

Hij heeft zijn bachelor in International Business behaald aan de Universiteit van Tilburg en tevens een semester als exchange student aan Trinity College in Dublin gestudeerd. Nadat hij in 2007 zijn Master in Strategic Management behaald heeft is hij na zijn afstudeerstage als Corporate Finance analyst aan de slag gegaan bij CapitalMind Corporate Finance in ’s Hertogenbosch.

‘Ondernemers die een mooi bedrijf hebben opgebouwd zijn een inspiratie voor mij. Deze mensen kunnen helpen bij een kruispunt voor hun bedrijf is waar ik energie van krijg.’

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Ingmar Schmid

Ingmar Schmid

Analyst Corporate Finance

Meer info
Analyst Corporate Finance

Ingmar Schmid

 “Strength lies in differences, not in similarities.”

Ingmar heeft zijn master in Financial Economics behaald aan de Universiteit van Maastricht. Daarvoor heeft hij, als onderdeel van zijn bachelor studie, een semester gestudeerd aan de Simon Fraser University in Vancouver, Canada. Na stages op het gebied van Financial Risk Management bij KMPG en Corporate Banking bij NIBC Bank, ziet hij M&A als een mooie, volgende uitdaging. Ingmar is sinds eind januari 2022 in dienst als Analyst Corporate Finance.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.
Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand