Deal done: DeurenServiceCentrum
15-01-2024

DEAL DONE | Aeternus begeleidt DeurenServiceCentrum bij verkoop aan Flexx Service

DeurenServiceCentrum is overgenomen door Flexx Service. De bedrijven kennen elkaar al een geruime tijd en door deze intensievere samenwerking zal de continuïteit en kwaliteit voor klanten gewaarborgd blijven.

Afgelopen jaar heeft investeerder Festos een meerderheidsaandeel verworven in Flexx Service. In de groeistrategie die Flexx Service nastreeft is de overname van DeurenserviceCentrum een mooie mijlpaal. Met deze transactie is de continuïteit van DeurenserviceCentrum gewaarborgd en kunnen verdere ambities gerealiseerd worden.

De aandeelhouders van DeurenServiceCentrum zijn in dit traject begeleid door Geert Smets en Tim Duine van Aeternus.

“Met veel genoegen hebben wij de aandeelhouders van DeurenServiceCentrum begeleid bij de overdracht van deze mooie onderneming. De drie hebben ieder vanuit eigen persoonlijke motieven hun ambities kunnen realiseren. Wij wensen hen alle goeds toe.”

Geert Smets, Adviseur Corporate Finance bij Aeternus

Wij wensen DeurenServiceCentrum, Flexx Service en Festos veel succes.

DeurenServiceCentrum

DeurenServiceCentrum beschikt over ervaren monteurs die in heel Nederland op locatie industriedeuren kunnen plaatsen, herstellen en onderhouden.

Flexx Service

Het in Renswoude gevestigde Flexx Service is een merkonafhankelijke specialist in het keuren, onderhouden, repareren en installeren van een breed pakket aan deuren en docksystemen voor industriële toepassing. Verder levert de onderneming onderdelen voor deuren, levellers en docksystemen.

Festos Management en Participaties

Festos Management & Participaties is een pragmatische en betrokken investeerder. Ze richten zich op productieondernemingen, software ondernemingen en op dienstverlenende bedrijven met een omzet vanaf € 3 miljoen.

Het M&A team voor deze deal

Geert Smets

Geert Smets

Director Corporate Finance

Meer info
Director Corporate Finance

Geert Smets

“Succes komt niet vanzelf. Je moet het zelf opzoeken en grijpen.”

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heeft Geert talloze (financierings)trajecten met ondernemers doorlopen. “Door deze kennis en ervaring te koppelen aan de Master of Business Valuation ben ik sparringpartner voor ondernemers bij bedrijfsoverdracht of participaties.” De laatste 2 jaar werkte Geert binnen het landelijke team Acquisition Finance & Structured Lending van ING. Hier heeft hij specialistische kennis opgedaan over acquisitie financieringen en buy-outs. Sinds 2019 is Geert ingeschreven als Register Valuator (NiRV).

Hét maximale resultaat bereik je door samen het juiste doel voor ogen te hebben én met veel doorzettingsvermogen aan de slag te gaan. Het aan- of verkoopproces is enerverend. Het is ongelooflijk mooi als alle partijen tevreden kunnen terugkijken op een succesvolle afronding.”

Tim Duine

Tim Duine

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tim Duine

“Doorzetten is de kracht van succes.”

Tim is sinds januari 2018 in dienst bij Aeternus. In 2017 heeft Tim de bachelor Bedrijfseconomie behaald aan Avans Hogeschool in Breda. Na het behalen van de Bachelor is Tim in dienst getreden bij Aeternus als werkstudent.
Gedurende deze periode heeft Tim werkervaring opgedaan in het vakgebied corporate finance en gelijktijdig zijn Master in Finance afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Na het afronden van de master is Tim in dienst getreden als Analyst Corporate Finance en is hij doorgegroeid naar Manager Corporate Finance.

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Branchekennis

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand