De Nederlandse software-industrie is met snel groeiende bedrijven, een digitale wereld en de belofte van hoge bedrijfswaardes een ‘hot’ sector in de wereld van bedrijfsovernames. Cruciaal voor een succesvol bedrijf is focussen op de juiste waardebepalers of valuedrivers. Welke drivers zijn dat in deze snel ontwikkelende en dynamische IT-branche? Hoe krijg je grip op groei en creëer je solide bedrijfswaarde?

Met een sprekend voorbeeld uit de praktijk door Paul Bakker (succesvolle overname Offspark door ARM) en actuele inzichten over het belang van cybersecurity voor softwareontwikkeling voor toekomstige waardegroei door Eward Driehuis (cybersecurity expert), geven Bastiaan Odijk (ITDD) en Juul Ketelaars (Aeternus) concrete handreikingen voor het creëren van strategische waarde. Graag nodigen wij je uit voor ons event  ‘Secure your Value’ op 17 december in Leusden.

Sprekers op het event zijn:

Programma

14:30 uur Ontvangst met koffie en thee
15:00 uur Welkomswoord door Piet Mars (AFAS)
15:20 uur Valuemanagement en IT | Juul Ketelaars (Aeternus) & Bastiaan Odijk (ITDD)
15:50 uur Niet gehackt, toch gelekt | Eward Driehuis
16:30 uur Het succes van Offspark en ARM | Paul Bakker
17:15 uur Panel discussie
18:00 – 19:30 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden?

Deelname aan dit event is gratis. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Voor vragen kunt u bellen met Judith Peeters telefoon (085) 051 78 38.

*Dit evenement is alleen toegankelijk op uitnodiging. Wij behouden ons het recht voor om inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.


Bedrijfsnaam*:


Aanhef: Dhr.Mevr.


Voornaam*:
Achternaam*:
Functie:


Adres*:
Postcode*:
Plaats*:

Telefoon*:
E-mailadres*:
Bevestig E-mailadres*: