Deal done: Wilms Schoonmaakbedrijf
11-09-2023

Wilms Schoonmaakbedrijf versterkt haar positie met succesvolle overname van Superclean

Wilms Schoonmaakbedrijf en Superclean Schoonmaakservice slaan de handen ineen. De overname van Superclean markeert een belangrijke ontwikkeling voor Wilms Schoonmaakbedrijf.

Met de overname van Superclean zet Wilms Schoonmaakbedrijf een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van hun dienstverlening en het bieden van een nóg breder scala aan schoonmaakoplossingen voor de vele gewaardeerde, zakelijke relaties. Daarbij vormen de gedeelde waarden van beide organisaties een fundament voor de nieuwe samenwerking.

De vertrouwde gezichten van zowel Superclean als Wilms blijven behouden. Directeur Jesper van Brakel van Wilms Schoonmaakbedrijf benadrukt:

“Onze expertise en betrokkenheid blijven een cruciaal element in onze gecombineerde inspanningen. Petra Alberts zal haar diepgaande kennis en uitgebreide ervaring met ons delen, waardoor Wilms effectief en efficiënt verder kan bouwen op de sterke fundamenten die zij heeft gelegd.”

Wilms Schoonmaakbedrijf is in dit traject begeleid door Tom Soentjens, Bas van Soest, Maartje Korten en Coen Hermans van Aeternus. De transactie kwam tot stand in nauwe samenwerking met Ferry Nelissen van ING.

Wij wensen Wilms Schoonmaakbedrijf en Superclean Schoonmaakservice veel succes met het uitbouwen van deze toonaangevende samenwerking.

Wilms Schoonmaakbedrijf BV – Hét schoonmaakbedrijf voor Noord en Midden Limburg!

Wilms Schoonmaakbedrijf is sinds 1982 een vertrouwde partner in schoonmaakdiensten, met een sterke reputatie en een professioneel team. Ze bieden uitgebreide schoonmaakoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Of het nu gaat om kantoren, industrie, medische instellingen of woningen, Wilms Schoonmaakbedrijf past hun expertise aan op de specifieke behoeften van elke klant.

> Meer over Wilms Schoonmaakbedrijf

Superclean - Schoonmaakservice en glasbewassing Steyl - Venlo

Superclean Schoonmaakservice, een gewaardeerd familiebedrijf met vier decennia aan ervaring in de schoonmaaksector, onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid. Of het nu gaat om zakelijke ruimtes, industriële locaties, winkels of huizen, Superclean past haar expertise aan om aan diverse schoonmaakbehoeften te voldoen

> Meer over Superclean

Het M&A team voor deze deal

Tom Soentjens

Tom Soentjens

Manager Corporate Finance

Meer info
Manager Corporate Finance

Tom Soentjens

“Werk hard voor waar je van houdt en in gelooft, dan komt het succes vanzelf.”

Tom werkt sinds begin 2021 bij Aeternus in de functie van Manager Corporate Finance. Daarvoor heeft hij 6 jaar gewerkt bij een Big Four accountantskantoor. Hier is Tom betrokken geweest bij de financiële advisering en controle van zowel internationale multinationals als het regionale midden- en kleinbedrijf.

Nadat Tom in 2010 zijn HBO Bedrijfseconomie heeft behaald is hij in 2013 afgestudeerd voor zijn Master in Finance aan de Universiteit van Tilburg. In 2019 heeft hij succesvol de theoretische en praktijkopleiding tot AA-accountant afgerond.

Bas van Soest

Bas van Soest

Partner

Meer info
Partner

Bas van Soest

“Ga voor alles waar je in gelooft!”

Bas is sinds april 2009 in dienst van Aeternus als Adviseur Corporate Finance en sinds november 2011 is hij partner bij Aeternus. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring als financieringsspecialist in het bankwezen. Bovendien is Bas al 15 jaar actief in het begeleiden van fusies en overnames, het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het verstrekken van advies over waardeverhoging voor bedrijven. Bas heeft inmiddels meer dan 100 overnametransacties succesvol begeleid in het MKB en de mid-corporate markt.

Naast zijn studie Bedrijfseconomie heeft Bas diverse relevante M&A- en valuation- opleidingen afgerond. In 2011 rondde hij de postdoctorale opleiding Executive Master of Business Valuation aan de Rotterdam Erasmus University (RSM) af. Bas is sinds 2012 Register Valuator.

‘Het is iedere keer weer een geweldige uitdaging om voor onze opdrachtgevers de beste transactie te realiseren. Je werkt met en voor boeiende specialisten en ondernemers. De diversiteit van de opdrachten  is groot en inhoudelijk is het elke keer weer een mooie uitdaging.’

Maartje Korten

Maartje Korten

Legal Manager Corporate Finance

Meer info
Legal Manager Corporate Finance

Maartje Korten

“Een reputatie bouw je niet op met toekomstige beloftes.“

Maartje is sinds november 2018 in dienst bij Aeternus als Legal Analyst Corporate Finance en is doorgegroeid naar Legal Manager Corporate Finance. Ze heeft haar bachelor Recht en Management alsook de master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen bij Boels Zanders Advocaten te Venlo en daarnaast heeft zij op Northwest University (Zuid-Afrika) verschillende vakken gevolgd op bedrijfseconomisch en juridisch gebied.

Coen Hermans

Coen Hermans

Administrator Finance

Meer info
Administrator Finance

Coen Hermans

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

Coen werkt sinds 6 maart 2017 als Analyst Corporate Finance voor Aeternus en is doorgegroeid naar Administrator Finance. Na afronding van zijn studies Commerciële Economie aan de HEAO te Sittard en Bedrijfseconomie (afstudeerrichting Internationaal Management) aan de RUL te Maastricht, heeft hij meer dan 20 jaar financieringsexpertise opgebouwd binnen de Rabobank als financieringsspecialist, kredietbeoordelaar en kredietrisicomanager.

‘Het financieringsvak oefen ik al vele jaren met plezier en passie uit. Het geeft me veel voldoening om een goede bedrijfs- en financiële analyse te maken en op basis daarvan mee te denken en te zoeken naar het optimale resultaat voor de klant.’

Interesse in een adviesgesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact op voor een afspraak.

Recente deals Automotive

Toon meer deals

Branchekennis

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand