Deal done for
Jekill and Hyde

Aeternus adviseert de eigenaren van Jekill and Hyde bij de verkoop aan ABN AMRO Participaties

Onlangs is Jekill and Hyde verkocht aan ABN AMRO Participaties en het management team van het bedrijf. Door de overname kan Jekill and Hyde verder groeien en hun internationale ambities uitbouwen. Aeternus trad op als adviseur van Jekill and Hyde.

Over Jekill and Hyde

The Jekill and Hyde Company is de snelst groeiende leverancier en producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld. De uitlaatsystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en hebben een volledige type goedkeuring waardoor ze 100% ‘street legal’ zijn. De systemen voldoen aan de strengste internationale richtlijnen en eisen gesteld door lokale overheden. Dankzij de combinatie van Nederlands vakmanschap en Duitse engineering zijn zij in staat geweest een product van de allerhoogste kwaliteit te maken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland te Belfeld (Limburg). Daarnaast hebben zij 8 internationale verkoopkantoren, meer dan 65 gemotiveerde medewerkers en vele ambassadeurs overal ter wereld.

Over ABN AMRO Participaties (AA Part)

ABN AMRO Participaties (AAPart) verschaft risicodragend vermogen aan winstgevende Nederlandse ondernemingen in vrijwel alle sectoren, met uitzondering van de onroerend goed sector. AAPart investeert in ondernemingen met een goede marktpositie, een duidelijke groeipotentie (autonoom en/of door acquisities) en een actief en daadkrachtig management dat bereid is mee te participeren. Per transactie investeert zij gemiddeld tussen de € 5 miljoen en € 30 miljoen, voor grotere bedragen kan worden samengewerkt met andere investeerders. AAPart is inmiddels 35 jaar actief als investeerder in Nederland; het huidige investeringsteam is bij meer dan 100 investeringen betrokken geweest. Dat betreft met name bedrijven in de (maak)industrie, zakelijke dienstverlening en (groot)handel, maar ook in software ontwikkeling en de food & agri sector is veel kennis opgedaan.

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.