Deal done for
Clevers Group B.V.
21-12-2020

Aeternus begeleidt Clevers Group B.V. bij aankoop en financiering

Recent heeft Clevers Group B.V. van Clevers Beheer B.V. de franchiseactiviteiten en de ijsfabriek overgenomen door middel van een gecombineerde aandelen- en activatransactie.
Clevers Group B.V. wordt geleid door de heren Tom Vaessen en Joris Stappers. De dagelijkse operationele leiding in de ijsfabriek is in handen van de heer T. Mandemakers, die ook een belang heeft genomen in de ijsfabriek.

Vaessen en Stappers zijn tevens al jarenlang tezamen eigenaar van 5 ijssalons (Vaessen 4 en Stappers 1 ijssalon) en waren op die wijze als franchisenemer en als afnemer van ijs reeds verbonden aan Clevers Beheer B.V. De overname is een logisch gevolg van de wens van Vaessen en Stappers om uiteindelijk ook de ijsfabriek en de franchiserechten te verwerven en de wens van de verkoper om de onderneming op een goede manier voort te zetten.

Na deze overname is het strategisch plan van Clevers Group om de komende jaren het aantal ijssalons in Zuid-Nederland te laten groeien.

Aeternus adviseerde Clevers Group B.V. bij de aankoop, tevens werd de financiering van de aankoop gerealiseerd door bemiddeling van Aeternus en is de financiering door RabobankMKB Leningenfonds van het LIOF en een derde financier verstrekt.

Wij feliciteren Clevers Group B.V. en verkoper Clevers Beheer B.V. met de overname en wensen de kopers veel succes voor de toekomst.

Over Clevers

 

clevers logo

Clevers is sinds haar oprichting in 1985 uitgegroeid tot een begrip in de regio. Inmiddels telt de franchiseformule van Clevers 7 vestigingen in Brabant en Limburg met daarnaast een ijsmakerij in Grubbenvorst.

Meer over Clevers https://www.clevers.nl/

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand