Deal done for
Willems Bouwbedrijf
18-11-2021

Aeternus begeleidt eigenaren van Willems Bouwbedrijf bij verkoop

Ballast Nedam en Willems Bouwbedrijf B.V. hebben op 9 november jl. het contract getekend waarmee Ballast Nedam de aandelen in Willems Bouwbedrijf overneemt. Het in Venlo gevestigde bouwbedrijf zal als zelfstandig bedrijf worden toegevoegd aan het brede portfolio van Ballast Nedam en komt onder de naam ‘Willems Bouwbedrijf B.V.’ onder Laudy Groep B.V. te hangen, net als Laudy Bouw & Ontwikkeling B.V. en Laudy Vastgoedontwikkeling B.V.

De strategische voordelen voor zowel het al 120 jaar bestaande Willems Bouwbedrijf als Laudy Groep zijn groot

De cultuur van beide bedrijven lijkt sterk op elkaar. Een familiaire sfeer met korte lijnen, waarbij de hele organisatie sterk gericht is op het leveren van kwaliteit voor de opdrachtgevers. Daarnaast sluit het werkgebied van Willems Bouwbedrijf (Limburg, Noord-Brabant en Gelderland) uitstekend aan bij het werkgebied van Laudy. De bundeling van krachten biedt kansen om de dienstverlening en kwaliteit richting opdrachtgevers nog verder te optimaliseren. Ook krijgen de medewerkers de mogelijkheid zich verder te specialiseren en te ontwikkelen.

De directeuren, tevens aandeelhouders van Willems Bouwbedrijf, de heren Joep Willems en Twan Dolders, zijn in dit verkooptraject begeleid door Aeternus.

Wij wensen de directie van Willems Bouwbedrijf en Laudy Groep heel veel succes bij het verder uitbouwen van deze schitterende en toonaangevende samenwerking.

Willems Bouwbedrijf

Meer over Willems Bouwbedrijf: https://wbbv.nl/

Laudy bouwbedrijf logo

Meer over https://www.laudybouw.nl/

Ballast nedam logo

Meer over https://www.ballast-nedam.nl/

Voor meer informatie over deze overname: zie het persbericht

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand