Deal done for
Hurkmans

Aeternus begeleidt familiebedrijf Hurkmans bij overdracht naar de volgende generatie

In 1992 startte Jan Hurkmans sr. met het bedrijf Hurkmans Transport en Handelsmaatschappij. In de afgelopen ruim 25 jaar is het familiebedrijf zorgvuldig uitgebouwd en heeft zich gespecialiseerd in inkoop, verkoop en transport van bouwstoffen en betonproducten. Met de inzet van ruim 40 eigen trekkers en ruim 60 opleggers verzorgt Hurkmans Transport de complete aanvoer voor de betonindustrie.

Jan en Nel Hurkmans gaven Aeternus de opdracht om hen te begeleiden bij de overdracht van het familiebedrijf naar de volgende generatie. Belangrijk hierbij was dat er eerlijke transactie tot stand zou komen voor alle betrokken partijen en dat hierbij de goede onderlinge verstandhouding tussen de familieleden behouden zou blijven. Hierna volgde een periode van intensieve gesprekken met de vier kinderen. Door deze gesprekken werd duidelijk dat Jan jr. en Ben het familiebedrijf graag willen voortzetten. Alle betrokken familieleden kijken zeer tevreden terug op het overnameproces, wat door Eric de Ruijter en Patrick Cox werd begeleid.

Aeternus wenst Jan en Ben Hurkmans heel veel succes met de voortzetting van het familiebedrijf.

Meer weten over Aeternus en de branche Transport & Logistiek? Bekijk dan hier ons Top 50 Transport en Logistiek rapport.

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand