Deal done for
Inverdo Verpakkingen
11-03-2021

Aeternus begeleidt Inverdo Verpakkingen bij de verkoop aan Morpak Industrial Packaging

De industriële verpakkingsspecialist Morpak Groep uit Weert heeft het in Sittard gevestigde Inverdo verpakkingen overgenomen. Aeternus begeleidde David Rossillion van Inverdo Verpakkingen bij de verkoop aan Morpak Groep.

Directeur-eigenaar van MorpakDimitri Romeijnders: “De marktontwikkelingen in de verpakkingssector gaan razendsnel. Klanten worden niet alleen internationaler en omvangrijker, maar ze leggen de lat steeds hoger met de focus op de high-tech markt. Door een krachtenbundeling van al onze bedrijfsonderdelen zijn we in staat om te excelleren op de markt. Er komt één groepsnaam waarmee we ons gaan presenteren op de markt.”

Voormalig directeur-eigenaar van InverdoDavid Rossillion, kijkt uit naar zijn nieuwe rol en blikt tevreden terug op het verkoopproces: ‘’Dimitri en ik hadden reeds bepaalde ideeën over de beoogde samenwerking. Samen met onze adviseurs hebben we dit in een transactie kunnen gieten zonder de oorspronkelijke visie uit het oog te verliezen. Het resultaat is een mooie transactie voor iedereen en een perfecte start van de nieuwe samenwerking. Morpak biedt nieuwe kansen en daarnaast kan het Inverdo-concept breder in de markt uitgedragen gaan worden.’’

Carlo CariaJoeri Verlinden en Maartje Korten van Aeternus begeleidden Inverdo Verpakkingen bij deze verkooptransactie.

Adviseur Corporate Finance Carlo Caria van Aeternus: “Inverdo heeft in de afgelopen jaren een sterke marktpositie verworven in de verpakkingsmarkt met focus op toegevoegde waarde voor de klant. Deze aanpak zorgt ervoor dat Inverdo al vele jaren grote internationale topmerken aan zich mag verbinden. Onder de vlag van Morpak kan deze positie verder worden versterkt de komende jaren. Wij bedanken David Rossillion voor de prettige samenwerking en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol als Business unit Director bij Morpak.

Wij wensen beide bedrijven veel succes.

Over Inverdo

 

inverdo

Inverdo Verpakkingen is actief als groothandel in verpakkingsmaterialen, waarbij de kennis van verpakkingsmaterialen en verpakkingsprocessen centraal staat. Op basis van die kennis levert Inverdo optimaal advies en helpt hiermee haar klanten met het benutten van kansen rondom verpakken.

Meer over Inverdo https://www.inverdo.nl/

Over Morpak

 

morpak

Morpak is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring, 100 medewerkers en 10.000 vierkante meter productiefaciliteit. Het in Weert gevestigde familiebedrijf is gespecialiseerd in het maken van houten kisten, kratten en speciale pallets voor machines en industriële producten.

Meer over Morpak https://www.morpak.nl/

 

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand