Deal done for
Red Security
04-08-2021

RED Security bundelt krachten met SAFENED; Aeternus begeleidt RED Security

Jacques Jetten en Juul Ketelaars van Aeternus begeleidden RED Security BV bij krachtenbundeling met SAFENED. Door deze samenwerking krijgt het nieuwe bedrijf met 400 medewerkers een leidende marktpositie in Zuid-Nederland. Ondanks deze schaalvergroting blijft het nieuwe bedrijf korte communicatielijnen en regionale betrokkenheid koesteren. De ervaring en kennis van Aeternus in deze dynamische branche hebben mede bijgedragen aan de totstandkoming van deze succesvolle transactie.

RED Security BV blijft gevestigd in Roermond en is actief in Limburg, Brabant en Gelderland met specialisme in de zorgsector, mobiele surveillance en alarmopvolging. SAFENED blijft gevestigd in Helmond en is met name actief in Brabant, Gelderland en de Randstad en heeft specialismen in de logistieke sector, retail en het onderwijs.

Lambaer op ’t Root blijft als commercieel directeur actief voor RED Security BV en zal samen met Paul van Anrooij (SAFENED) vormgeven aan de toekomstige groei. Hanneke Parlevliet is operationeel directeur van SAFENED en mede verantwoordelijk voor het behalen van de synergievoordelen van beide ondernemingen.

Wij wensen beide bedrijven veel succes met de verdere uitbouw van de gezamenlijke toekomst.

Over RED Security BV

 

red security logo

RED Security BV, opgericht in 2003, is een beveiligingsbedrijf dat actief is in on-site en mobiele beveiliging. RED Security BV is gevestigd in Roermond en is actief in Limburg, Brabant en Gelderland.

Over SAFENED

 

safened logo

Sinds 2001 bestaat SAFENED als specialist voor vastgoed en winkelcentra. Hierna volgden meerdere sectoren, zoals de voedingsindustrie, distributie, zorg en het onderwijs. Met ruim 250 medewerkers is SAFENED een middelgroot Security en Hospitality bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zij zijn actief in de Randstad, Brabant, Gelderland en Limburg.

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand