Deal done for
Twister Media GROUP B.V.
19-07-2021

Aeternus begeleidt Twister Media GROUP B.V. bij de verkoop van minderheidsbelang

Aeternus begeleidde het full-service hightech mediabedrijf Twister Media Group bij de verkoop van een minderheidsbelang van de aandelen.

Twister is gespecialiseerd in het ontwikkelen van content en het creëren van interactie met het publiek. Twister is onder andere bekend van Big Brother, Eurovisie Songfestival, The Voice of Germany en The Voice of Switzerland.

Eigenaar Frank Vaessen van Twister Media. “Ik heb de samenwerking met Aeternus als verfrissend, transparant en daadkrachtig ervaren. Met de “voetjes op de grond” mentaliteit onderscheidt Aeternus zich”.

Aeternus wenst Frank Vaessen en CEO Fulco Vaessen veel succes met de uitbouw van dit hoogwaardige media & ICT bedrijf.

Over Twister media

Twister logo

Twister Media Group is in Nederland gevestigd en heeft negen actieve dochterondernemingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland met meer dan 100 FTE. In Duitsland communiceren jaarlijks ongeveer 22 miljoen unieke eindgebruikers via de producten of diensten van Twister. In 1997 is Twister ontstaan via een management buy-out van een voormalige Nederlandse joint venture tussen Philips en KPN. Sinds haar oprichting heeft het bedrijf de afgelopen 20 jaar tal van bedrijven opgericht, gebouwd en geëxploiteerd.

Meer over Twister https://www.twister.nl/

Recente deals

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag hier een (online) gesprek aan met een ervaren bedrijfsovername adviseur.

Aeternus houdt met haviksoog de ondernemer in het oog van een afstand